2777
2789
عنوان

کیا بلاتکلیفن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 58 پست

اینده رو که خودمون می سازیم ایشالا بهتر از امروزمون هست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگام واینکه الان شیش ماهه ازدواج کردم بچه بیارم یا نه🤦🙁

نه بابا چه خبره چه عجله ای داری. بذار سه چهار سال دیگه 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فروش طلا بخاطر قسط خیلی سر در گمم کرده    

من بخاطر کمبود ماشین رفت و آمد خیلی سخت شده  پول تاکسی برای رفتن ب دکتر چون راهم دور بود 35 میدادم الان شاید بیشتر شده هنوز نفروختم اما خیلی اذیتم میکنه این مشکل😞

من سر بیماری پسرم بلاتکلیفم نمیدونم خوب میشه نمیشه دارم دیوونه میشم میترسم از آیندش که چی بشه تو این دنیا آیا تو جامعه مسخرش کنن میتونه مدرسه بره تا کی میتونم ازش نگهداری کنم. ای خدااااا رحم کن😭😭😭😭

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من زندگی با شوهرم. خیلی بلاتکلیفم اصلا دوازده ساله زندگی با هم نکردیم خستم ازین وضع نمیره درخواست طلاق بده منم نمیدونم چکار کنم اعتیاد داره دست بزنم داره منم باهاش لج کردم دیگه نه آشپزی نه کاری بهم داریم . از یه طرف عذاب وجدان دارم به خاطر بی محلی هام بهش از یه طرفم داغونم عمرم داره تباه میشه. اصلا نمیدونم چرا درست نمیشه زندگیم یا خراب بشه برا همیشه راحت بشیم😕

نه

آخه پسرم خیلی اذیت میکنه میگم شاید سرش گرم بشه کمتر ببرمش خونه مادرم بعدم خیلی بدغذاست فک میکنم با آومدن دومی اولی بهتر باشه  اما اوضاع هم که اینطوریه

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 

من از وقتی یادم میاد توی هرکار و هرچیزی بلاتکلیف بودم  

الانم سر اینکه همین مهندسی ای که خوندم و ادامه بدم یا فیلنامه نویسی که خیلی دوستش دارم

از یه طرف میگم چهارسال عمرمو وقت گذاشتم لیسانس گرفتم همینو ادامه بدم

از یه طرف میگم فیلمنامه نویسی که عاشقش بودم و به خاطر یه سری شرایط کنارش گذاشتمو دوباره شروع کنم  

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋