2777
2789
عنوان

دلتنگی های شوهرم + هزاران کیلومتر راه + دلخوری از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

:

حالا بگم که هر سری می ریم پدر شوهرم ب زبون بی زبونی می گه چرا اومدین یا میگه زودتر برگردین که خب ازش زیاد دلخور نمی شم چون ترجیح می ده شوهرم سرش گرم کار باشه ب فکر پول باشه کلا همه خانواده شوهرم اخلاقشون سرده اصلا با ادم گرم نمی گیرن ی جورایی غمگینن ی جو سرد و خشکه خونشون زیادم شوهرمو دوست ندارن ب خاطر اینکه شوهرم قبلا ورشکست شده و باباش پول کمک کرده بهش ابجی و داداش هاش دل خوش ازش ندارن اونجا هم می ریم صبح تا شب خونه ایم اصلا بیرون نمی ریم برا تفریح با کسی هم رفت و امد ندارن نه خونه فامیل می رن نه فامیل میاد خونه شون شیش صبح بیدارن ده شب خواب ب خدا می رم اونجا دلم می پوسه خجالت می کشم سر سفره شون خودشون کم غذان مادرشوهرمم می شینه کنارم خودش هیچی نمی خورم فقط نون خالی می خوره و ب من نگاه می کنه

همه غینا رو تعریف کردم که بگم تازه چهل روزه از پیش مادرشوهرم اینا اومدیم شوهرم گیر داده این پنج شنبه باید بریم روستاشون ینی هزار کلیومتر راه بریم هزار تا هم برگردیم منم که دل خوش از خانوادش ندارم الانم تقریبا قهریم چون من می گم نریم اونم می گه اگه نیایی من تنها می رم در حالی که تو دوره همکار بودیم تو دو سال فقط ی بار رفت ب خانوادش سر زد حالا هر روز هر روز می گه دلم تنگ شده بریم اونجا در حالی که زیادم تحویلش نمی گیرن

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

حالا ب نظرتون چی کار کنم بذارم شوهرم تنها بره ؟

از این می ترسم حرف یادش بدن چون همچین اخلاقی دارن برادرشوهرم خودش ی پا خواهرشوهره اون قد که موزماره

: حالا بگم که هر سری می ریم پدر شوهرم ب زبون بی زبونی می گه چرا اومدین یا میگه زودتر برگردین که خب ...

میدونم رفتارشون بده اما ببین تو الان اگه بخوایی ب همسرت بفهمونی باهات بد رفتاری کردن آدم بده میشی تو ... عزیزم همراهش برو حتما برو حساسش نکن بگو باشه حتما عزیزم 

از سمت دیگم مدام بهش محبت کن وقتی ببینه تو از خانوادش بد نمیگی دوستشم ک داری خانوادشم دوستش ندارن خب دیگه تمایلش کم میشه

حال# الانت چند😄

کاش من از خانواده همسرم دور بودم😐

ولش کن اولشه دلش تنگ میشه خوووو.یه چن بار بره بیاد خودش خسته میشه دیگه تند تند نمیره .ما فاصلمون ۵۰۰تاس تا میرسیم شوهرم هی میکه آی ک و نم وای ......😁😁البته اگه با ماشین خودتون بریدا .با اتوبپس که راحته تا اونجا نیخوابید

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
میدونم رفتارشون بده اما ببین تو الان اگه بخوایی ب همسرت بفهمونی باهات بد رفتاری کردن آدم بده میشی تو ...

اصلا نترس و حتما تنها بفرستش بره.مطمئن باش كلي دلتنگت ميشه و ديگه از اين پيشنهادا بهت نميده.منتها نزاري با دلخوري بره.حتما قبل از رفتنش يه رابطه خوب هم باهاش بگير تا با خاطر خوش بره.

میدونم رفتارشون بده اما ببین تو الان اگه بخوایی ب همسرت بفهمونی باهات بد رفتاری کردن آدم بده میشی تو ...

ینی برم واقعا ب راه طولانی و رفتارای بدشون فک می کنم غصلا دلم نمی خواد هیچ وقت ببینمشون بس که غبزیرکاهن تو زا ر خوبن پشت سر واه واه

ینی برم واقعا ب راه طولانی و رفتارای بدشون فک می کنم غصلا دلم نمی خواد هیچ وقت ببینمشون بس که غبزیرک ...

به نظر من نبايد بري .بايد به خواسته خودتم احترام بزاري و اين نرفتن بهتره همين الان شروع بشه فردا ها ممكنه خيلي توقعش ازت بالا بره...

اصلا نترس و حتما تنها بفرستش بره.مطمئن باش كلي دلتنگت ميشه و ديگه از اين پيشنهادا بهت نميده.منتها نز ...

ی دلم می گه بذارم بره ی دلم می گه نذار بیشتر نظر خودم اینه بذارم بره فقط ترسم غز اینه که عادت کرده شه الان هی با زبون خوش و مهربپنی می خوام رامش کنم که منصرف شه می گه الان بریم دیگه تا عید نریم ولی می دونم باز فردای برگشتنمون می خواد دلش برا مامانش تنگ شده قبلا اصلا حتی تلفنی باهاشون غرتباط نداشت از وقتی عقد کردیم محبتش گل کرده

ینی برم واقعا ب راه طولانی و رفتارای بدشون فک می کنم غصلا دلم نمی خواد هیچ وقت ببینمشون بس که غبزیرک ...

عزیزم پشت همسرت رو خالی نکن 

مطمئن باش وقتی از یه سمت محبت ببینه از یه سمت بی توجهی میاد سمتت

من چی بگم خواهر؟خونه هامون نزدیکه انقدم بی شعورن یه درمیونم باید برم تحملشون کنم😐ولی همسرمو تنها نمیفرستم 

یعنی من بگم چجکری هستن انگشت ب دهن میمونی😐😐😐

عزیزم پشت همسرت رو خالی نکن  مطمئن باش وقتی از یه سمت محبت ببینه از یه سمت بی توجهی میاد سمتت ...

ببین من از فرق گذاشتناشونم بیزارم دامادشون می پرستن بعترین غذا و پیوندی رو می ذارن جلوش برا من نه بین شوهرم رم و خواهرش هم فرق می ذارن اون دوست دارن ولی مسعود نه هر سری کلی سوغات و میوه و میدن ب خواهرش ما رو دست خالی راهی می کنن

ولش کن اولشه دلش تنگ میشه خوووو.یه چن بار بره بیاد خودش خسته میشه دیگه تند تند نمیره .ما فاصلمون ۵۰۰ ...

اولش که نیست گفتم که هشت ساله از اونا جدا شده منها تا ب من رسده محبتش ب خانوادش گل کرده تو این هشت سال ب گفته خودش سالی ی بار می رفته شهرشون 

اولش که نیست گفتم که هشت ساله از اونا جدا شده منها تا ب من رسده محبتش ب خانوادش گل کرده تو این هشت س ...

شاید چون الان متاهله دوس داره شمارپو زیاد ببره اونجا به چشم بیایید پز شمارو بده .به جنبه های خوبشو فک کن .بیخیال .تو راه از مسیر لذت ببر بزنید کنار برا غذا یا یکم راه رفتن لاقل اگه مقصد حال نمیده مسیر خوش بگذره بهتون🙄🙄

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑