عزيزم ايشون كلا هويتش فيك بود يني عاشق پسرعموش بوده ، پسرعموش ميخواست زن بگيره خودشو گذاشته جاي زن ...
وای عزیزم😔من بقیه تاپیکشو نخوندم😔
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
انشالله مبارکا باشه اصلاااا فکرای بد و انرژی منفی و از خودت دور کن چشم بذاری رو هم عروسیت اومده و گذ ...
قربونت گلم🌹♥️ ممنونم
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
نامزد# ذلیل شده بیا واسه چی سر کار میزاری مردم بیشعور
عاشق ذليل شده گفتنت شدم😅😅 قطع شده
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه