2777
2789
نه منم تصادفی اومدم اینجا همون تاپیک خودمون بامداد خمار خیلی خوب و عالی هست

😍😍😍😍😍بلللللللللله

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😍😍😍😍😍بلللللللللله

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصرف رطب و  خرما را دارم در برنامه معمولا با چای میخورم

خودمم امروز تجربه کردم

مواد قندی خوردم اثر نکرد

باید مواد غذایی مناسب انتخاب کرد، حتما فردا در موردش پرس و جو میکنم و خبر میدم🌹

من یه مشکل پیش اومده برام وزنم در عرض یک هفته 4 کیلو کم کرد اما دیگه مثل این چند سال رو 82 مونده ...

خدا نکنه

با همین پنج به دو، شوک وارد نمیشه؟

به نظرم این هفته رو که هفته اول پنج به دو هست، تا انتها پیش بریم ببینیم نتیجه برای همه‌مون چطور هست

دوستان درست میگن

رژیم‌های شوک هست مخصوص روز، که یه سری مواد غذایی خاص (سرشار از مواد پروتئینی و سبزیجات), مصرف می‌کنند

ظاهرا از این یکی بیشتر نتیجه گرفته شده

رژیم گروهی شوک برای خروج از استپ

رژیم ده روزه یا رژیم شوک، راهی سریع برای کاهش وزن

در مورد خود شوک وارد کردن هم دقیق نمی‌دونم... ولی حتما کاهش وزن رو خواهید داشت إن‌شاءالله

من ورزشم رو ادامه میدم و رژیم رو حتی اگه غش کنم...

آخه الان جواب آزمایشم رو دیدم که در 2سال ونیم ذخیره تخمدانم از 5 شده 1.3 

خیلی ناراحتم الان خیلی

شاید ورزش میکردم اینجور نمیشد😣😣😣😣

فوبی بسیار شدید دارم از ئایسگی😭😭😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

من ورزشم رو ادامه میدم و رژیم رو حتی اگه غش کنم... آخه الان جواب آزمایشم رو دیدم که در 2سال ونیم ذخ ...

عزیزم، نگران نباشید

هیچوقت دیر نیست

راستی، برای ضعف و کاهش انرژی

میوه و سبزیجات و پروتئین بدون چربی، تو غذاهاتون باشه و مصرف مولتی ویتامین (زیر نظر پزشک)

ممنون عزیزم.  شما خیلی مهربونی.

خواهش میکنم 🌹 محبت دارید❤ نه به اندازه شما

شنا سوئدی و دراز نشست هم خوبن

اگر مثلا ۱۰۰ تا دراز نشست در ده دقیقه انجام بدین، معادل سی دقیقه پیاده‌روی آهسته، کالری میسوزونید (۹۰ کالری)، همچنین ۱۰ دقیقه شنا سوئدی