2777
2789
عنوان

بیان،میخوام با هم یه کار بزرگ بکنیم،لطفا همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 81 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم ولي دو ديقه بعد اين تاپيك فراموش ميشه از اين كمپينا زياد بوده تو سايت كه به لحظه اي فراموش شده ...

کاملا موافقم...متاسفانه فقط در حد ثانیه پایبند ب این مساله ایمو بس

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

آره والله راست میگی من موقعی که اومدم تو این سایت فکرکردم فقط درمورد نوزادان ومادران هست. اما یچیزهای میبینم که درتعجبم. طرف میاد یه عکس ساده از عروسیش. یا دسته گل ویا دعوا با مادرشوهر. وغیره میزاره هزارتا لایک پست میگیره. من موندم این کارها چه معنی داره. چقدر هم به دروغ میگن کخ جلب توجه کنن.متاسفم برا بعضی از خانم ها که کوته فکرن وبه چیزهای بی معنی جلب میشن. 

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

من پایه ی پایه  ی هستم هرکاری کنید من هستم. وموافقم. منم بزارید تو اسامی

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

درمورد مشکلات زنان دربارداری و بعدازبارداری ونوزادان ودرمان. وناباروری. بزارید هرچی که جزییاتش به این چیز مرتبطه بزار گلم

تربیت فرزند و میزنم فردا و لینکشو اینجا میذارم

بزارگلی#  

هرچی باشه بهتراز مسائل خاله زنکیه

من پایه ی پایه  ی هستم هرکاری کنید من هستم. وموافقم. منم بزارید تو اسامی

مرسی عزیزم

انشالله از فردا تاپیکامون رو شروع میکنیم

بهتره الان از ها# تو تاپیکای بی محتوا حتما استفاده کنیم و بدون بحث تاپیک رو ترک کنیم

موافق نيستم

بعضي از خانوما دسترسي ب مشاورندارند

دوستي ندارند باهاش درد دل كنند

اگه جايي مث اينجاها هم نباشه بعضيا اتفاق بدي براشون مي افته

ب شخصه سعي كردم صادقانه تجربياتم چ از طريق خودم بوده يا مشاور در اختيار بقيه بذارم و خداروشكر مفيد بوده

اما اينكه دغدغه ما مسائل مهم تري باشه موافقم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

[QUOTE=68432355]موافق نيستم بعضي از خانوما دسترسي ب مشاورندارند دوستي ندارند باهاش درد دل كنند اگه جايي مث اينجاه ...[/QU

حالا اگه واقعامشکل باشه عیبی نداره. نه بیان به دروغ بگن مثلا امروز مادرشوهرم زدم فقط بخاطر که لایک جمع کنه یا یکی عکس عروسیشو بفرسته. یه رمان میگن. هرکی بخواد داستان زندگیشو بگه یه رمان کامله. یعنی ماهم بیاییم کل زندگیمونو اینجا بنویسیم برای لایک یا یکی بگه عکستو بزار ببینیم.مردوم بخاطر مشکلاتشون بیشتر هستن نه این مسخره بازیها البته منظورم با شما نیستا