2821
2789
عنوان

کمکم کنید😔😔😔

205 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر عزیزان

لطفا کسانی که میخوان توهین کنن یا انرژی منفی بدن، کامنت نذارن ممنون

من عاشق نامزدم هستم خیلی پسر خوبیه

فقط یه چیزی که قبلا هم برام واقعا مهم نبود و الان فکرمو درگیر کرده اینه که برادر نامزدم از نامزدم قد بلندتر و خوشتیپ تره..نامزدم قدش بلند نیست و این موضوع برام اهمیتی نداشت ولی نمیدونم چرا الان اهمیت پیدا کرده😔

اینم بگم نامزد من از لحاظ کاری بودن از داداشش خیلی جلوتره و درکل  داداشش که اهل خوش گذرونی و رفیق بازیه،ولی نامزد من اهل کار و تلاش و بشدت خانواده دوست یعنی مثلا جایی بخواد بره ترجیح میده خانوادگی بره تا با دوستا.خیلی مهربونه و منو دوست داره چه توی جمع چه توی خلوت خیلی هوامو داره ..خواستم یکم از اخلاقیاتش گفته باشم...

ممکنه خیلی از شما همچین درگیری فکری براتون پیش اومده باشه....لطفا کمکم کنید که مقایسه نکنم🙏🏾 

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبیاش زده زیر دلت دنبال بهانه ای

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

نه منکه چش چرون و هیز نیستم خیلی کار کثیفیه حالا تو هی بگو توهین نکنید ولی خودتو بذار جای نامزدت دوست داری تو دلش تورو با کسی مقایسه کنه یا خوشی زده زیر دلت که قد انقد برات مهم شده یا برادرشوهرت دلتو برده در هر حال خدا کمکت کنه 😒

عزیزم تو حاشیه نرو.شما با قد همسرت نمیخوای زندگی کنی.اگر ایشون شمارو با اطرافیانت مقایسه کنه ناراحت نمیشی؟؟

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
🤣🤣🤣🤣

والا...به خاطر اختلاف قد چشمش رو تمام نکات مثبت نامزدش بسته

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

اتفاقا شوهرتم دایم به فکر خواهرته

میگه اندامش از تو خیلی قشنگتر و س کسی تره😒😒😒

الان خوبه اینجوری؟اگه خوبه که توام راحت باش هی مقایسه کن شوهرتو با برادرش 😠

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز