2777
2789
اولا که نه سگ نه گربه نجس نیستن دوما طبق همون عقاید اسلامی که شما میگید فقط سگو گفتن نجسه اونم برای ...

چارما ب شما ربطی نداره پنجمن خیلی خوب دارم ج میدم شیشمن ببخشید😂😂

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
فعلا خونه نیستم ولی عکس مموشو دارم توگوشیم اینه

ای جونم گردالی ناز😃😃😃

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگهداری حیوانات تو خونه کار اشتباهیه..الان تو مدارس منطقه ۱و۲ تهران انواع بیماریهای مشترک مخصوصا تو ...

وااای نگو که همسایه های ما همشون یکی یدونه سگ دارن

اتفاقا بری تو تاپیک هام اخیرا تاپیک زدم در موردشون 

انقدر از نگهداری سگ حمایت نکنین..حیوون بهرحال باخودش مریضی داره...مخصوصا سگ و گربه...دختر فامیلمون ۸ سالشه تو مدرسه از همکلاسیش که خونشون سگ دارن یه ویروس مشترک گرفته بود بیمارستان بستری شد....واقعا آخه چرا؟؟

اگه سگ نجس بود اصحاب كهف با سگ نميخوابيدن اينهمه سال

حالا من کاری به اصحاب کهف و...ندارم به نظر من حیوونا نجس نیستن یه مشت اخوند نشستن یه سری چیزارو از خودشون بافتن بهم دادن به خورد مردم

حالا یه اقازاده وارد کننده گربه بشه ببین چجوری میگن پاکتر از گربه وجود نداره

آ خوندا گفتن من كه اعتماد ندارم به حرفشون

ربطی ب حرف اخوندا نداره کلابیماری های زیادی رو به انسان منتقل میکنن ازنظرعلمی،حتی موهای گربه اگ بلعیده بشه باعث نازایی وکلی مشکل دیگ میشه،من شال گردن پوست داشتم باراولی ک انداختم عذرمیخوام خون دماغ شدموببخشیدگلاب ب روت بالااوردم،رفتم دکترگفت چون اون کرک وموی شال گردنت رفته توبینیت واقعاحالم بدشد

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊