mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 عنوان صبحانه توی کوه +عکس 1178 بازدید | 29 پست جاتون خالی با دوستام ۸ صبح رفتیم صبحانه زدیم الان برگشتمخیلی حال دادگاهی ادم لازم داره با دوستاش بچرخه نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات 1397/06/16 | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلباجی_خاتون عضویت: 1392/04/20 تعداد پست: 866 چه خوب کو عکس؟ بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ سلامتی خانوادمون و دل خوش و روزی حلال .امین
_wonder__woman_ عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2940 بسلامتی عزیزم خیلی کیف داره😍😍😍 دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
mamanekoorosh عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3816 بفرس تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):
shabnam7575 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 22387 واااای چ خوووبه😍😍ولی خواب صب جمعه از هر چیزی بیشتر میچسبه حسود.پلاستیکی# هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
mahdookht عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3212 مارفتیم صب باهمسرم کوه دوچرخه سواری صبونه ام خوردیم خیلی کیف میده ادم حسابی سرحال میشه شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18474 دلم خواست . درهفته جدید حتما میریم .به به. افرین به همتت. 😁🌼🌸