2777
2789
عنوان

دوری از خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 32 پست
برو بیرون ورزش کلاس خودت و مشغول کن

ای جان بارداری ان شاالله نی نیت بسلامتی بیادش😍😍

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جان بارداری ان شاالله نی نیت بسلامتی بیادش😍😍

مرسی بچه دوممه منم تو شهر خودمم ولی ارتباط خیلی زیادی ندارم پسرم و میبرم بیرون پارک هر روز خودم مشغول میکنم کلاس میرم پیاده روی میرم

مرسی بچه دوممه منم تو شهر خودمم ولی ارتباط خیلی زیادی ندارم پسرم و میبرم بیرون پارک هر روز خودم مشغو ...

خوشبحالت من یکی از شهرای کرجم میترسم تنها برم خریدو پیاده روی و اینا...:(

واقعا خیلی سخته؟؟؟

اگه هیچ دوست و آشنایی نداشته باشی کم کم افسرده و گوشه گیر میشی منکه اینجوریم😿😿

منم میخام راه دور ازدواج کنم اگ خدابخاد تازه تک دخترم هستمو کلی وابسته ب خانوادم

از الان به فکر ی سرگرمی واس خودت باش پس😁

منم دورم از خانواده و اشنا .....از خونواده شوهر هم دوریم

از یه طرف میگنددوری و دوستی دخالت تو زندگی کمتره راه دوری حالا یخورده عزیزتری و هر چن بار میری شهر خودتوندروحیتم عوض میشه بچت و دور از دخالتهای دیگران بزرگ میکنی با همسرت بیشتر وابسته هم میشین 

حالا از یه طرف غروبی که دلت میخواد یع اشنا بیاد و بادهم یه چای بخورین محرومین ...یه بیرون رفتن با خانواده ..یه خرید کردن ...دوران بارداری ...دوره مریضی ...حتی کسی نیس یه چن ساعت بچت و بهش بسپاری 😕😕😕😕😢😢😢😢کلا مرگ بر زندگی

منم دورم از خانواده و اشنا .....از خونواده شوهر هم دوریم از یه طرف میگنددوری و دوستی دخالت تو زندگی ...

درکت میکنم فک میکردم فقط خودم اینجوریم😟😔