2777
2789
عنوان

چجور عروسی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز دیگه نگن توهم دروغ گفتی صلوات

جان؟😓

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

دوسا. من دوسال دیگ عروسیمه ولی خب یکم فکر مبکنم بش دیگه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
داربست و‌ اینا

چادر عشایری منظورته؟ واااای شوهرم میمرد برای اینجور عروسیا، التماس کرد عروسیمونو اینطوری بگیریم قبول نکردم حالا یه سالگرد ازدواج اینطوری حتما باید بگیریم باحاله

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

مزخرف ترین عروسی عروسیه تو تالاره..انکار با خونوادت رفتی رستوران غذا میخوری بعدم پولشو میدی و میای....اگه خونه بزرگ و حیاط بزرک دارین عروسی تو خونه عااالیه

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
چادر عشایری منظورته؟ واااای شوهرم میمرد برای اینجور عروسیا، التماس کرد عروسیمونو اینطوری بگیریم قبول ...

اخه مبدونی نامزد منم هی تعریف میکنه از عروسیای تو‌چادر

ولی من بدم میاد😄

مزخرف ترین عروسی عروسیه تو تالاره..انکار با خونوادت رفتی رستوران غذا میخوری بعدم پولشو میدی و میای.. ...

به سوال میگم مبشه عروسی دوشب باشه؟

دوسا. من دوسال دیگ عروسیمه ولی خب یکم فکر مبکنم بش دیگه

بستگي داره دوست داشته باشين زياد هزينه كنيد و مفصل باشه يا نه ساده باشه اما حيف پول الان توي اين اوضاع اقتصادي بد بخواي كلي خرج كنيد 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
مزخرف ترین عروسی عروسیه تو تالاره..انکار با خونوادت رفتی رستوران غذا میخوری بعدم پولشو میدی و میای.. ...

نه بابا تو خونه نظم نداره هيچي

از پذيرايي مهمونا بگير حتي اگه خدمه بگيري

تا براي عروس و داماد همه چي درهم برهمه نظم نداره

اخه مبدونی نامزد منم هی تعریف میکنه از عروسیای تو‌چادر ولی من بدم میاد😄

بهش بگو حنابندونو اینطوری بگیریم عروسی طوری که شما دوست داری

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)