2777
2789
عنوان

چجور عروسی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 40 پست
بهش بگو حنابندونو اینطوری بگیریم عروسی طوری که شما دوست داری

حالا تا عرووسی

و میشه عروسی۲ شب باشه؟

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عروسی خیلی خوبه کاش مردم نمیخندیدن منم پول داشتم هرسال یه جشن عروسی میگرفتیم

نه به خدا من انقدر حرص خوردم کههه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
به سوال میگم مبشه عروسی دوشب باشه؟

خب یه شب حنابندونه یه شب غروسی دیکه...اما من شنیدم کسای که مهمون زیاد دارن یه شهراشون از هم دوره دوتا عروسی گرفتن...

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
خب یه شب حنابندونه یه شب غروسی دیکه...اما من شنیدم کسای که مهمون زیاد دارن یه شهراشون از هم دوره دوت ...

البته سال دیگ عروسی جاریمه

باید ببینم از اون چه مدلیه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

جشن عروسی که باید گرفت اصلا راه نداره

ولی حاضر نیستم واسه یه شب برم زیر بار قرض که تا دو سال فقط قسط بدم

حتی اگه همسر هم پول دار باشه بازم ترجیح میدم بجای پول ریختن تو حلق فامیل 

اضافه پول بدم طلا یا ماشین واسه خودم ( چون اگه تو کاخ هم عروسی بگیری بازم 4 تا حسود پیدا میشه حرف اضافه بزنند)

من خودم دوس دارم فقط فامیل که رفت و امد داریم دعوت کنم همون درجه 1 (تعداد کم ولی یه جشن با کیفیت)

ولی خب باید دید می تونی خانواده رو راضی کنی که کل شهر دعوت نکند :))

جشن عروسی که باید گرفت اصلا راه نداره ولی حاضر نیستم واسه یه شب برم زیر بار قرض که تا دو سال فقط قس ...

اوه اوه مام ازین فامیلا داریم ک هی حرف میزنن

نه به خدا من انقدر حرص خوردم کههه

منم مادرشوهرم حرصم داد چون بی تجربه بودم حرص خوردم الان بود میدونستم چه جوری رسواش کنم ولی همه چی دیگه عالی بود جز اینکه شاباش هامونم دزدیدن😂😂😂

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟