2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گذاشتم وخیلی هم راضیم انگیلیسی شعر کارهای دستی سفال گری موسقی همه ی اینا رو با بچه کار میکنن میدونی تو روحیه ی بچه چه اثره خوبی میذاره از همه مهمتر بچه معاشرتی میشه بچه های الان میخوان بمونن تو این خونه های کوچیک که چی بشه ما بچه بودیم میرفتیم تو کوچه خودمون رو تخلیه میکردیم ولی این طفلکی ها واقعا گناه دارن بچه میره مهد خودش رو خالی میکنه ولی وقتی ۲۴ ساعت خونه باشه شروع به بهونه گیری و اذیت کرون میکنم حتما بذار

یکی از اشناهامون شاغله بچشو میزاره مهد هر دفعه بچشو دیدم  مریض بود آبله مرغون هم میگیره. من که ...

اون موقع بچتو نباید مدرسه هم بزاری که

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
اره منم همینو میگم عیباش کمتره خوبیهاش خیلی بیشتره

ببین دختره من پارسال زمستون ففط ی دفعه سرما خورد اصلا الان دیگه فرق کرده خوده مهد ببینه بچه ای مریض هستش ابریزش داده سرفه میکنه راه نمیدن زنگ میزنن اولیای اون بچه میان دنبالش خیالت راحت بچه رو بفرست اون بچه گناه داره بخدا

ببین دختره من پارسال زمستون ففط ی دفعه سرما خورد اصلا الان دیگه فرق کرده خوده مهد ببینه بچه ای مریض ...

اره اینجوری خوبه که، منم از مربیش بپرسم ببینم این کارو میکنه یا نه

کجای رشتی من اخه تو رفت و امد باتهران و رشتم اکثره مهد هاشون رو میشناسم 

اطرافش ما کلا اینجا سه چهارتا مهد بیشتر نداریم خیلی تحقیق کردم اینی که ثبت نام کردم خوبه یکی هم بود خیلی برام دور بود نمیتونستم رفت وامد کنم