به طور مثال در مورد عادت غذایی قندو شکر جز برنامه غذاییم نبوده هیچوقت تلاش میکنم نمکم حذف کنم کلا نه هاا اما کمترش کنم نوشابه هم نمیخورم دیگه.. سالاد بدون سس میخورم یادم بیاد بازم میگم
شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
آشپزیم که عالی....کسی هم یادم نداده ....بهداشت هم خودم هم خونه ام عالی بیست....یعنی خونه م همیشه بایدبرق بزنه وگرنه خفه میشم خودمم تاحالا نه بوی دهن نه بوی عرق بدن ازم نیومده همیشه تمیزوشیک ومرتب...امااخلاقم.زودعصبانی میشم زودباورنیستم امایه چیزبهم بگن که یانافلانی اینوبهت گفت ولی نفهمه من گفتم دیونه میشم بهش نگم...غیبت میکنم وتوترکم ولی باهمه صمیمی وبامحبت حرف میزنم....احترام یه بچه کوچک تایه پیرزن روتخم چشامه....یکمم متاسفانه حسودم..
من از نظر اخلاقی خیلی صبورم، ارومم و کاری به کار کسی ندارم، سعی میکنم مثبت باشم و عیب جویی نکنم، همیشه هم لبخند رو لبامه، از خود تعریف نباشه خیلی هم بین اطرافیان محبوبم مخصوصا خانواده همسرم...تازگیا سبک زندگیمو عوض کردم و سالمش کردم، از روغن خیلی کم واسه غذام استفاده میکنم و همچنین نمک کم، از سبزیجات و میوه فراوون استفاده میکنم، نزدیک 5سال هم هست هر روز ورزش میکنم.
خیلی خوبه بازم بگین منم میوه زیاد میخورم و خوب میشورم با پوست میخورم میوهایی مثل خیار و سیب و.. اها آب 8 تا لیوان هر روز میخورم چایی فقط یه لیوان صبحا کم رنگ
شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
از بچگی عادت نداشتم ک حرف کسی و جایی رو پیش کسی ببرم.مثلأ رفتم خونه کسی دعوا شده یا طرف پشت سر کسی حرفی زده یا چیزی بشه ک باعث اعصاب داغونی و ناراحتی و کدورت برای کسی بشه اصلأ نمیگم. عادت دارم هرجا میرم در حد ی بشقاب برداشتن هم شده کمک کنم عادت ب حرف بد ندارم.حتی بسیار جزئی.جای حرف بد کلمات مشابه استفاده میکنم. عادت دارم بعداز هر غذا مسواک بزنم. عادت دارم بعداز عسطه ذکر بگم
یک ساله فست فودو از زندگیم حذف کردم قبل انجام کارام بسم الله الرحمن الرحیم میگم عادتمه توی مترو جامو میدم به افراد مسن یا بچه دار نوبت دیگرانو توی صف خیلی رعایت میکنم هیپ وقت نشده بوی عرق بدم تاحالا چندبار بهم گفتن چقد تمیز غذا میخوری