2777
2789
عنوان

مخترع پودر گیاهی سوپر فود

108673 بازدید | 131 پست

سلام دوستان گرامی .

یک‌سوال فقط جواب بدین و حاشیه نرین

جدیدا توی کانالی عضوم کردن که شخصی به نام عارف خلخالی مخترع یک مکمل غذایی به نام سوپر فودnbs هست که  ادعا میکنه چون تغلیظ شده ی انواع ریزمغذی هاو  ویتامین پروتیینها ست برا هردردی خوبه و کلا برا سالمها هم خوبه....و ویس و فیلم و چتهای مثبت استفاده کنندگانو میزاره و ازش بعنوان یک‌معجزه گیاهی عنوان میکنن...عضو هم زیاد داره.ظاهراعده ای هم استقبال گردن...توضیحات میزان ونحوه مصرفشم نوشته..قیمتشم بالاس....

من خودم برا نشاط  سفارش دادم و دارم  مبخورم ضرری نداشته حداقل برام ....اما معجزه خاصی هم ندیدم ...چون‌دردی نداشتم...

اما از بس از معجزش میگه و ویسها  و فیلمها و عکس چتهای افراد و عکس برگه ازمایشهای اونارو در معجزش در درمان بیماریهای مختلف ومتعدد دیدم دوست دارم به اطرافیانم معرفی کنم و کردم....

اما سوال من اینه که کسی دیگه ایشونو میشناسه و سفارش داده آیا؟؟

ضمنا عکس لوح تقدیر پژوهشگر برتریشون رو هم گذاشتن...انالیز خود پودر رو هم گذاشتن

اطرافیانم باور نمیکنن....استخاره ام هم خوب نبود...دوست دارماگر کسی دیگه چیزی میدونه بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنتها که از خودشونه ،باور نکن،الان به خاطر سود زیاد تو این وضع گرونی،سیانورم جای تقویتی میدن خورد ملت،ویتامین بخر خودت بخور،آهن بخور،همشم امریکایی و انگلیسیه،خیالتم راحته،چجوری اعتماد میکنید میخورید هرچیزی

هر چیزی رو نخور  برا شاد شدن ی چای زعفرون در روز بزن عااالیه

نه کلا چون دیدم خ تعریف میکنن گفتم من که مریضی خاصی ندارم و میگن کلا برا سلامتی خوبه اول بگیرم ببینم ضرر جسمی نداره برام و واقعیه و اگر مفید بود به بیمارتن معرفی کنم....

کامنتها که از خودشونه ،باور نکن،الان به خاطر سود زیاد تو این وضع گرونی،سیانورم جای تقویتی میدن خورد ...

چون‌لوح تقدیر و انالیز پودر رو دیدم اطمینان کردم بعلاوه فیلمهای ارسالی و صوتها ...وقتی میخورم مزه آرد میده بنظر چیز وحشتناکی نمیرسه...نمیدونم والا....الله اعلم....اسمشم تو نت میزنم معروف نیس شخصش ولی اسمش تو دانشجوهای زیست شناسی دانشگاهشون هست و ازش مقاله هست 

چون‌لوح تقدیر و انالیز پودر رو دیدم اطمینان کردم بعلاوه فیلمهای ارسالی و صوتها ...وقتی میخورم مزه آر ...

من اعتماد نمیکنم،خودم دارم فولیک اسید و زینک و مولتی ویتامین و آهن میخورم خیلی هم راضی ام،حالا یارو رفته یه آزمایشی کرده،چه لزومی داره من استفاده کنم،به ایرانی جماعت اعتماد ندارم اونم وقتی حرف پول وسطه

ژل رویال از همه اینا بهتره به نظرم طبیعی هست و خداوند اون رو‌بدون دستکاری انسان در اختیارمون قرار داده.

من به هیچ‌ مکمل صنعتی اعتماد ندارم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خیلی زیاده زبونی نمیشه گفت..عکسشو میزارم

خیلی مواد مختلف توش هست خییییلی

نمیدونم آیا خوردنی هم هست یا نه 

گروه‌ فلزیش که خوردنیه از فلزات سمی استفاده نکرده 

حتی مس هم میگن سمیه چون جز فلزات سنگینه ولی مقدار کمش لازمه برای بدن

تبلیغات شما چندان هم ماهرانه نیست دوست گرامی ؛ 

دفعه آینده برای تبلیغ اینقدر جزییات و اطلاعات و نکات مثبت رو بیان نفرمایید.

در هر حال هم همانطور که اطرافیان فهیم شما تشخیص دادند ، به این ماده غذایی و همچنین این سبک معرفی ابدا نمیشه اعتماد کرد و هر ماده بی ارزشی رو تحت عنوان ماده غذایی مغذی به انسان ها غالب کرد. 

چت و وویس و مدارک موجود در کانال ایشون هم همانند تبلیغ شما فیک هست.

.

.

پی نوشت ؛ سابقه عضویت بنده و تعداد پست ها رو مشاهده بفرمایید که مستحضر باشید فقط در مواقع لزوم صحبت میکنم و الان لازم دیدم به دوستان عزیز نی نی سایت و سرچ کنندگان احتمالی در گوگل  اطلاع رسانی کنم.

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی