2777
2789

من از دلخوشیهای این زندگی

مگه چی بجز حقمو خواستم؟

آرامش و دل خوش و دشمن شاد نبودن/ تموم اون چیزیه که میخوام!!!

زیاده عایا؟

خدایا خودت بهتر میدونی دارم کم میارم

بس نیست عایا؟!

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

ان الله مع الصابرین

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ان الله مع الصابرین

خدا کنه این وعده خدا عملی بشه!گاهی فقط دلمو به همین ایات خوش میکنم!

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داشتم گریه میکردم خسته شدم از اینکه همش خودمو ب بیخیالی چرا خدا یکی رو زشت کرد یکی رو خوشگل یکی رو پولدار یکی فقیر یکی با اصالت یکی مایه ننگ مگه چی میشد همه مث هم بودیم جای کی رو تنگ میکردیم این همه مشکل داریم ن خوشگل ام ن هیکل خوب ن پوست خوب ن اخلاق خوب(اون دست خودم)ن خانواده خوب ن پول و خونه سالم هم نیستم تو بدبختی دارم دست و پنجه نرم میکنم همه این دنیا بدبختیم هم اون دنیا خدایا شرکت من ک دیگه نمی کشم 

از خدا ممنونم اونجاییکه بهم فرصت داد دوباره خوب باشم و یادم نره اون بالا سری هرکاری از دستش برمیاد.

حق من نبود یه فرصت جدید بهم بده ولی داد.خدایا شکرت که انقد مهربونی.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
خدا کنه این وعده خدا عملی بشه!گاهی فقط دلمو به همین ایات خوش میکنم!

فاصبر ان وعد الله حق)؛«صبر کن که همانا وعده خداوند حق است».

غافر ۵۵

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

من حقوق ماديمو گرفتم 

از اخلاقمم راضيم يني اذيتم نميكنه اخلاقم ( منظورم اين نيس اخلاقم خوبه ها مقلا ديدي بعضيا استرسين اخلاقشون يجوره همش در عذابن من ادمه خونسرديم  ب مظرم لطف خداوند بوده ) ولي حقي ك بقيه بايد بهم بدنو حس ميكنم ٤٠ درصدشو نگرفتم

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

منم از پنج نفر بالاترم از ده نفر پایین تر چه میشه کرد بهتره دنبال خوشبخت نباشیم و به همین که داریم خوش باشیم اینجوری از این دنیا انتقام میگیریم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

من مادرمو ۵ سال پیش از دست دادم مادرم جوون بود شب خونه من مهمون بود شب باز باهم رفتیم خونه کمی گفتیم خندیدیم من اومدم خونه چون همسایه هستیم من ساعت ۸ صبح رفتم عادتم این بود هرچی در زدم درو مامانم باز نکرد دومادمون اونجا بود اومد درو باز کرد و گفتم‌میرم‌مامان  رو صدا بزنم رفتم مامان رو صدا زدم که...هنوز تو حسرت صداشم دیگه جوابم نداد 😭 بعد اون  زن بابا اومد ک باعث شده کل خونوادم از هم بپاشن داداشم ک مجرده همش خونه خواهرمه  ماهم خونه بابا نمیریم و اون میاد خونمون ک همو ببینیم هعی بچه دار نشدن خودمم یه طرف سر کوفت مادر شوهر  ترحم اطرافیان  دلشوره  استرس ..‌ خلاصه خدا ب من خیلی بدهکاره ک من تو حووونی پیر شدم ::::::؛؛؛،،

والا من که همش به مادربزرگم میگم چرا نماز میخونی تو که اینقد داری دعا میکنی خدا همش داره بدتر برات میاره. میگه دلم به همین نماز خوشه. چکار کنم. واقعا سخته. دلم می سوزه با این سن اینقد عذاب داره میکشه

الان داشتم گریه میکردم خسته شدم از اینکه همش خودمو ب بیخیالی چرا خدا یکی رو زشت کرد یکی رو خوشگل یکی ...

ادم وقتی میبینه خدا اینجوری بین بنده هاش فرق میزاره دلش میگیره!باور کن حال بچه ایو دارم که مامانش اونو خواهرشو میبره بیرون هی برای اون یکی بستنی و شهربازی و غیره و این یکی فقط تماشا..دلم فریاد میخواد..اونقد بلند که صدام به عرشش برسه!!خدایی که مهربون و بخشنده بود توو نظرم الان تبدیل شه به اون مادر بد و تبعیض گر توو ذهنم..امتحانای سخت سخت گرفتن از بنده های ضعیف اونا رو بی ایمان میکنه!!