2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 55 پست
فدات شم غصه نخور خدا هواتو داره خودتو بسپار تو دستاش❤️😘

کاش خدا زودتر ب دادم برسه

مرسی عزیزم

دعام کنین

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش خدا زودتر ب دادم برسه مرسی عزیزم دعام کنین

انشالله❤️

برا شهيد ابراهيم هادي نذر بگو واسطه اش كن پيش خدا حتما جواب ميده، من دخترم شفا گرفت هفته آينده ميرم شهرمون نذرمو ادا كنم، از ميترا جان هم تشكر كردم بابت معرفي اين شهيد بزرگوار، فردا هم تاپيك ميزنم اعلام ميكنم

انشالله❤️ برا شهيد ابراهيم هادي نذر بگو واسطه اش كن پيش خدا حتما جواب ميده، من دخترم شفا گرفت هفته ...

چشم حتما

خدا دخترتونو حفظ کنه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
میگه ک میخوام زندگی مادی نباشه خواستگاری هم گفت۱۴تا ماقبول نکردیم حالا میگه شما مادی هستین میخوای ...

میدونی زندگی اول من اینجوری بود ؟؟؟گفت مهر ۱۴ تا !!!! یک بار گفتم نه ،‌گفت زندگی اینجوری مادیه و....منم گفتم باشه !!!! بعدش بعد ۶ سال به خاطر اینکه خیادش از بابت مهر راحت بود گفت طلاق و طلاق و طلاق....طلاق گرفتیم !!! میخوام بگم مهریا واقعا خوشبختیه نمیاره...اما مهریه پایین پر و بال میده به قدرت مردا

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
میدونی زندگی اول من اینجوری بود ؟؟؟گفت مهر ۱۴ تا !!!! یک بار گفتم نه ،‌گفت زندگی اینجوری مادیه و.... ...

نمیدونم باید چکارکنم واقعا

همسرت هیچوقت بابت ازدواج قبلیت رفتاری داشته ک ناراحت شی؟ من الان عقدم همه جوره دارم زجرمیکشم تو ای ...

اصلا اینقدر ادم با درک و فهمی هست هرگز حرفی یا کاری نکرده ناراحت بشم چرا زجر عزیزم 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
اصلا اینقدر ادم با درک و فهمی هست هرگز حرفی یا کاری نکرده ناراحت بشم چرا زجر عزیزم 

افتادیم تو یه بازی لج بی احساس

یعنی همسرم خوب میتونه احساساتشو سرکوب کنه و جلو خودشو بگیره

میددنم تو دلش اشوبه

ولی من دارم دق میکنم

از سر ناراحتیاش و دلخوریای قبلیش حالا داره لج میکنه با زندگیمون

منم نمیدونم خب منم دلخوری دارم

منم لج کنم ک خراب میشه

هرچقدم سعی میکنم باهاش حرف بزنم انگار نه انگار

انقد گذشت کردنم ک خب اشتباهه بنظرم

چون اونم منو دلخور کرده