2821
2789
عنوان

دلم شکست..

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا به خانمهای فروشنده که کارمندتون هستن لقب گیج رو میدید؟!!

چون مشتری ازشون سوال می‌پرسه جواب نمیدن فقط روبرو رو نگاه میکنم.میگم خانما مشتری جلوتونه.

اینم بگم شوهرم گفت بخاطر ندار بودنشون اوردمشون درصورتیکه هر روز یه آرایش هر روز یه تیپ دستاشونم پر طلا

واقعا کسی که چیزی و چند بار توضیح بدی باز کار خودشو تکرار کنه چی میگی بهش؟

بنظر من بعضی حرفارو نباید زد مثل اینکه ازت جدا میشم یا حسی بهت ندارم چون فکر میکنم اینجور حرفا ی دریچه ی برای طرف مقابل باز میکنه که تو هر لحظه ممکنه براش کم ارزش تر بشی و از دست دادن تو دیگه ترسی نداره

بنظر من بعضی حرفارو نباید زد مثل اینکه ازت جدا میشم یا حسی بهت ندارم چون فکر میکنم اینجور حرفا ی دری ...

تا باحال اصلا نگفتم جدا میشم بخدا.درصورتی که خودش چند وقت یکبار میگه من در جوابش میگم من نمیتونم ازت جدا بشم

یبار گفتم با کتک زدن فقط حس منو نسبت به خودت کمرنگ تر میکنی گفت بیا بریم طلاق بگیریم

اووووم نمیدونم واقع سخته چون اصلا اون آدم و نمیشناسم ولی خب میتونی یکم روشتو عوض مثلا دوست پسر منم اوایل رابطه خیلی بد بود و دست بزن داشت ولی خب الان خیلی خوب شده به ی چشم غره اکتفا میکنه😂اگه جواب نگرفتی خودت برو مشاوره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز