2777
2789
206

ماریا جان یه سوال اشپزی من الان دنت درست کردم یه کمی تلخ شده وزیاد لطیف نیس از چیه؟؟ چرا خوب نشد؟؟

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماریا جان یه سوال اشپزی من الان دنت درست کردم یه کمی تلخ شده وزیاد لطیف نیس از چیه؟؟ چرا خوب نشد؟؟

عزیز اگه تلخه که یا پودر کاکاعو زیاد ریختی یا وانیل . لطیف هم نیست .احتمالا دیر برداشتی از روی حرارت . یکم شیر اضافه کن یا خامه قنادی و بزن با همزن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیز اگه تلخه که یا پودر کاکاعو زیاد ریختی یا وانیل . لطیف هم نیست .احتمالا دیر برداشتی از روی حرارت ...

نه با وانیل درست نکردم بهش اسانس توت فرنگی زدم 

بیشتر انگار مزه اردذرت میده 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
نه با وانیل درست نکردم بهش اسانس توت فرنگی زدم  بیشتر انگار مزه اردذرت میده

اهان پس اونا رو اگه نریختی . من همونجا هم گفتم برای توت فرنگیش چند تا توت فرنگی و.پوره کن بریز . وانیلیش مزه جالبی نداره که فقط اسانس بشه توش ریخت.  ولی خب تلخ هم نیست . اون شاید اسانس زیادی ریختی هم.تلخ میکنه . ولی حتما چند تا توت و پوره میکردی با چند قطره رنگ یا اسانس . من اینکارو کردم ..اهان من جدیدا. چند تا اسانس خریدم خارجیه ولی با اینا فرق میکنه خیلی جالبه . روغن پرتقال بود مثلا 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اهان پس اونا رو اگه نریختی . من همونجا هم گفتم برای توت فرنگیش چند تا توت فرنگی و.پوره کن بریز . وان ...

اخه توت فرنگی در دسترسم نبود منم اسانس زدم ولی احساسم میگه بیشتر مزه ارد ذرته

نمیدونم والا اخه من خیلی دنت دوس دارم ولی بد مزه شده

حالا باید بریزم دور

کلی موادم حیف شد😢

اخه توت فرنگی در دسترسم نبود منم اسانس زدم ولی احساسم میگه بیشتر مزه ارد ذرته نمیدونم والا اخه من خ ...

اخه ارد ذرت که هیچ مزه ای نداره . خب من فدات شم . دستور و کم و زیاد میکنی معلومه که خراب میشه عزیزم . 

اخه ارد ذرت که هیچ مزه ای نداره . خب من فدات شم . دستور و کم و زیاد میکنی معلومه که خراب میشه عزیزم ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دور نریز.  یکم توت فرنگی پوره شده توش بریز با خامه قنادی درست میشه.

حالا گذاشتم یخچال ببینم اگه سرد بشه شاید شد بخوری

مزش خوبه ولی یه کم ته دهنو تلخ میکنه

ارد ذرت باید تو یخچال نگهداری بشه؟؟ میشه اردم خراب باشه

حالا گذاشتم یخچال ببینم اگه سرد بشه شاید شد بخوری مزش خوبه ولی یه کم ته دهنو تلخ میکنه ارد ذرت بای ...

من ارد هارو همیشه تو کابینت نگه میدارم . ولی ارد گندم و ذرت کلا بی مزه هستن. تلخیش مال اسانس احتمالا هست وانیل هم اسانسه برای همین اول گفتم وانیل و زیاد ریختی کلا اسانس ها همینن . 

ارد هم اگه خراب بشه کرم میفته یا زرد میشه یا کپک میزنه . یکم به اردت زبون بزن متوجه میشی

من ارد هارو همیشه تو کابینت نگه میدارم . ولی ارد گندم و ذرت کلا بی مزه هستن. تلخیش مال اسانس احتمالا ...

اها پس اردم خراب نشده

ببین گلم من وقتی مواد رو مخلوط کردم دو قسمت کردم یکی اسانس ویکی پودر کاکائو

زدم حالااسانس را میگیم تلخ کرده پس اون کاکائویی چی

اها پس اردم خراب نشده ببین گلم من وقتی مواد رو مخلوط کردم دو قسمت کردم یکی اسانس ویکی پودر کاکائو ...

عه ؟ کاکاعویی هم تلخه ؟

عه ؟ کاکاعویی هم تلخه ؟

اره هر دوتاش مث هم خودمم نمیدونم چرا

یعنی شکرش کمه؟ اخه اونم خوب زدم