بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه با وانیل درست نکردم بهش اسانس توت فرنگی زدم بیشتر انگار مزه اردذرت میده
اهان پس اونا رو اگه نریختی . من همونجا هم گفتم برای توت فرنگیش چند تا توت فرنگی و.پوره کن بریز . وانیلیش مزه جالبی نداره که فقط اسانس بشه توش ریخت. ولی خب تلخ هم نیست . اون شاید اسانس زیادی ریختی هم.تلخ میکنه . ولی حتما چند تا توت و پوره میکردی با چند قطره رنگ یا اسانس . من اینکارو کردم ..اهان من جدیدا. چند تا اسانس خریدم خارجیه ولی با اینا فرق میکنه خیلی جالبه . روغن پرتقال بود مثلا
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
حالا گذاشتم یخچال ببینم اگه سرد بشه شاید شد بخوری مزش خوبه ولی یه کم ته دهنو تلخ میکنه ارد ذرت بای ...
من ارد هارو همیشه تو کابینت نگه میدارم . ولی ارد گندم و ذرت کلا بی مزه هستن. تلخیش مال اسانس احتمالا هست وانیل هم اسانسه برای همین اول گفتم وانیل و زیاد ریختی کلا اسانس ها همینن .
ارد هم اگه خراب بشه کرم میفته یا زرد میشه یا کپک میزنه . یکم به اردت زبون بزن متوجه میشی
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️