2777
2789

سلام دوستان ،اگه میخواین لب هایی از هر نظر زیبا داشته باشین،همیشه به لب هاتون عسل بمالین،من خودم چند قاشق عسل رو ریختم تو یه کاسه یه کوچولو دارچین هم بهش زدم نایلون کشیدم روش گذاشتمش یخچال هروقت راهم میخوره آشپزخونه یه انگشت بهش میزنم میمالم به لبام هرچی بیشتر بزارین بمونه بهتر ،شبا قبل از خوابم میزنم واقعا عالیه لبارو نرم میکنه و پوست های اضافیشو از بین میبره ،سیاهی های حاصل از رژلب زدن زیاد ک همش سرب داره رو از بین میبره ،من وقتی صبحا بلند میشم یکمم لبام حجیم تر شده فقط یه کوچولو که البته موقته بعد چند ساعت بر میگرده ولی وافعا خوشرنگ میکنه لبارو ،موفق باشین لب قشنگا😀😍😍😍

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن کرچک هم شب بزنی ب لب صبح پا میشی میبینی لبت برجسته شده 

عسلو امتحان کردم نتونستم .خوردمش 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
استارتر واقعا معذرت میخوام .ی سوال داشتم  من تاپیک زدم نی نی یار تاپیکامو حذف کنه .الان از کجا ...

خب برو تو اونجایی که تاپیک های خودت هست ببین هنوز هستش یا نه

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
روغن کرچک هم شب بزنی ب لب صبح پا میشی میبینی لبت برجسته شده  عسلو امتحان کردم نتونستم .خوردمش& ...

منم میخورمش 😀😀روغن کرچکم بزنم ببینم چجوریه 😘

عسل شبا قبل خواب بزنی یهو صب بیدار شی میبینی با لب چسبیدی به بالشت :|

😁😁😁سعی میکنم تا قبل از اینکه بخوابم جذب بشه،عسلو میمالم میام تو تختم به لطف نینی سایت خودش جذب میشه لامصب ادم دل نمیکنه از نینی سایت😁😁