2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟🤤🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 74 پست

من شدید نوشابه سیاه میخوردم 😶😶😶😶😶دلم میکشید قشنگ به دونه گنده اشو خودم میتونم بخورم😐😐😐 ،الانم هی جلوخودمونیگیرم که نخرم چزضرر که چیزی نداره ولی اوباش نمی‌تونستم حتماباید میخوردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شدید نوشابه سیاه میخوردم 😶😶😶😶😶دلم میکشید قشنگ به دونه گنده اشو خودم میتونم بخورم😐😐😐 ،الان ...

منم قبلا میخوردم طی یک عملیات انتحاری گذاشتم کنار یکسال بیش‌تره نخوردم

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
بخدا سر بارداریم اینجوری شدم قبل سالی یه بارم چیپس نمیخوردم 

میدونم عزیز دیگه بارداری .منم باردارم هر روز دلم یه چیز میخاد مخصوصا البالو خشک شور😋ولی حیف نمیتونم بخاطر نمکش بخورم😔هی میگم نهههههههه😓

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

شوید پلو با تن ماهی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

اصلا حوصله ی غذا درست کردن ندارم داخل اشپزخونم سوسک ریزه دیدم از زندگی افتادم حالم ازخونم بهم میخوره

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖