2777
2789
عنوان

خیلی خجالتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 23 پست

منم مث اون دوستمون بیست و یکسالمه عزیزم زرنگ باش😎من خجالتمو تبدیل کردم به قابلیت طوری که همه بهم میگن چقد مودبی و نکته سنج هر موقع در مورد موضوعی نظر درستی داشتی بگو....نیازی نیست آدم همیشه چرت و پرت بگه ک😐😐😐همش از ادم انتظار دارن حرف بزنی....من تا چیز درست و منطقی و سنگین رنگینی نباشه تو جمع خانوادگی حرفی نمیزنم ولی پیش دوستام راحتم اگرم بهت گفتن چرا کم حرفی بگو موضوع پیش افتاده زیاده واسه حرف زدن ولی من ترجیح میدم بیشتر گوش کنم و کمتر حرف بزنم😂پر رو باش ولی کم حرف اینجوری ککمتر بهت گیر میدن از آینده ای ک نیومده هم نترس من الان دانشجوام خیلیم حالم خوبه

میشه برای رسیدن به خواسته هام اونجوری که خدا صلاح میدونه یه صلوات بفرستین؟❤☺
O گروه خونی گرم و تر هست و b  سرد و تر ، اونایی که تری در گروه خونیشون غالب تر باشه درون گرا تر ...

میگم زن و شوهر جفتشون او باشن خوبه یا بده ؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم زن و شوهر جفتشون او باشن خوبه یا بده ؟ 

نمیشه قطعی گفت خیلی فاکتور های دیگه هست ، فقط احتمال اینکه بچه تون به کم خونی دچار بشه بیشتره باید تحت کنترل باشید برای بارداری 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نمیشه قطعی گفت خیلی فاکتور های دیگه هست ، فقط احتمال اینکه بچه تون به کم خونی دچار بشه بیشتره باید ت ...

وای به نظر من بدترین گروه خونیه من و شوهرم داریم برای بارداری به محض لکه بینی باید بدوم برم روگام بزنم ۲۸ هفته و بعد زایمانم که باید بزنم بیشترشون بچه هاشون زردی میگیرن تازه سقط هم بیشتره تو اینجور افراد حالام کم خونی 😐😐😐😐

وای به نظر من بدترین گروه خونیه من و شوهرم داریم برای بارداری به محض لکه بینی باید بدوم برم روگام بز ...

نه اتفاقا نزدیک ترین گروه خونی به طبع متعادل هست اما تغذیه ما ایرانی ها درست نیست و طبع اصلی متاسفانه بهم میخوره ، این مشکلات بیشتر برای کسایی که هر دو طرف O باشن بیشتر پیش میاد تا اینکه فقط یکی O باشه ، مامان من و مادرشوهرم هر دو O هستن و سالم ترین و زیباترین زنان به شمار میان و بچه های سالم و خوشگل به دنیا آوردن 

نه اتفاقا نزدیک ترین گروه خونی به طبع متعادل هست اما تغذیه ما ایرانی ها درست نیست و طبع اصلی متاسفان ...

کاش نی نی منم سالم و خوشگل بدنیا بیاد ایضا نی نی خودت😀😀😀😀😀

کاش نی نی منم سالم و خوشگل بدنیا بیاد ایضا نی نی خودت😀😀😀😀😀

عزیزم نی نی من هنوز به دنیا نیومده ، ولی تو خوابم دیدم هفته پیش خیلی خوشگل بود ، ایشالا شمام نی نی نازی خواهی داشت گلم 💖