2777
2789
خدا شفا بده دخترش و اگهواقعا هست با پول داروشم مشکلی ندارم نسرین ۷۴ رو کجای دلم بزارم😁

هههههه دقیقا میخاد بگم جوونم ها حواست باشه نیاز داشتی هستم در خدمت جامعه اسلام و مسلمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفا بده دخترش و اگهواقعا هست با پول داروشم مشکلی ندارم نسرین ۷۴ رو کجای دلم بزارم😁

مسج بده بگو منم هانا متولد ۶۷ ببین بازم جواب میده

خدایا برای همه چیز شکرت😍😍😍

شک نکن داوود ۸۴ بسته اینترنتش درحال اتمام و ننه ش بهش پول نمیده ست...

خدا جونم♡نگاهتو ازم نگیر♡

هم جوانم، هم بی پناه، هم نیازمند و محتاج یه تکیه گاه مردانه...😌 جالبه اول زنگ زد تا شوهرم گفت الو قطع کرد! اول مطمئن شه به کاهدون نزده باشه 😀

زن خوب، زن بی خیال است.
هم جوانم، هم بی پناه، هم نیازمند و محتاج یه تکیه گاه مردانه...😌 جالبه اول زنگ زد تا شوهرم گفت الو ق ...

عه چه جلب و حرفه ای ،چه جامعه خراب شده

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

این خانما این پیامارو به منظور این میدن که طرف زنگ بزنه بهشو....بله 

خط شوهره من کد ۱ 

خیلیم رنده قبل این گرونیا ۱۰ مشتری نقد داشت 

انقد واسش از این اس ام اسا میومد یا مزاحم تلفنی داشت که نگووووو 

طرف میشینه یه شماره درست حسابی میگیری پیام میده یا زنگ میزنه 

میدونم چون بچه های یونی از اینکارا میکردن میدیدم 

میگن طرف پولدار خط ۱ داره میسولفیمش 

اصلا جواب ندین 

پاکس کنین وگرنه یه چیزیم بدهکار میشین به یارو 

انقدر که سلیت... و پروووان

راه های جدید دزدی ...

اون روزی یکی هم رو گوشی اشتراکی منو همسرم اسم و شماره کارتش رو فرستاده بود فامیلیش هم عجیب و غریب بود ...

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.