2777
2789
عنوان

دوتا هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 141 پست
استاتر جون اگه رفته دنبال یخ زن دیگ۶ تو بیخیالش شو طلاق گرفتی خوب کردی بخاطریه انسلن که بی ارزش کرده ...

عزیزم ۱۰ سال ب ۲۰ اضافه کن🤣🤣 

دارم جدا میشم هنوز تموم نشده

بخدا حق نت نبود همچین آدمی بیاد تو زندگیم

شاغلم ارشدم خوشگلم ولی چه فایده ک شانس نداشتم

شوهرت با توام قبلا دوست بوده؟؟ اول همدیگرو کجا دیدید؟

منو خیابون دیده بود اومده بود دنبالم و.... من اصلا نمیشناختمش سه ماه قبل عقد حرف زدیم دقیقا دو هفته بعدش رفته بود با اون دختره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میبینم اون روزا رو برادرم عازم اروپا بود برای همیشه. روز اول عید یه دعوایی راه انداخت ک من اصلا ...

شما خدا رو شکر کن توی عقد این اتفاق افتاد.انشاءاله بعدا ازدواج خوبی میکنی.و بزار اون با همون باشه که لایقشه

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
آخه دلم بدجور سوخته.... نمیدونی از روز اول عید تا همین امروز چیا کشیدم تاپیکام هست اونوقت اون دوتا ...

والا صبح ک دنبال اکستنش مو و چروک دور چشم بودی

نصف تاپیکاتم در مورد زیبایی و ایناست

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

چه بهتر ک الان شناختیش و داری جا میشی بعد ازدواج با ی بچه میخاسی چیکار کنی!!

ایشون کلا هرز شده کسی ک با وجود زن خیانت میگنه قطعا ب اون طرفم همینکارو تکرار میکنه

هرزه_آدم_نمیشه😑#  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای دشمنمم نمیخوام. دلم بدجوری سوخته.... 

دلت چرا سوخته عزيزم؟؟؟ اونيكه ي زن شاغل تحصيلكرده نجيب و خوشگل و عاشق رو از دست داده تويي؟؟؟؟؟ تو ي هرزه ي بي لياقت دروغگوي حزب بادرو از دست دادي گلم غصه بي لباقتي اون و تو نبايد بخوري... بشين و تماشا كن ك دنيا دار مكافاته البته توي دلت كينه اي نداشته باش فقططط بسپرشون ب كائنات.. برو دنبال پيشرفت و موفقيتت خدا دوستت داشته ك اول كاري يهو نشون داده اون روي سكه رو

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چرا میخوای طلاق بگیری برو دختره رو تیکه پاره کن

دختره روچراپاره کنه؟شوهره کرم داره دیگه 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗