ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
نه پسرم ۱۰ سالشه😎🤗🤗🤗 میره چهارم ولی می خوای تو رو پوشک کنیم😁😁😁
😂😂😂 وای نگو یاد پری افتادم😂استرس گرفتم
نوار قحطه
فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
تصور کن شوهر برات پاستیل و لواشک و شکلات بگیره تازه ازین خرس بزرگا هم بگیره بزات😍😍😍😄شوهر اینجوری ...
ازین دسته گلای گنده گل دلم بعلش😂 اول مرد نیس که فرشته اس
فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40