2777
2789

دوران نامزدی بهترین دورانه😍عالیه😍من و شوهرم هیچ محدودیتی نداشتیم ولی اون شبا نمی اومد خونمون بمونه میگفت احترامم پیشه بابات میاد پایین.ولی به جاش منو همیشه میبرد خونه خودشون

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

منم موقع عقد ساعت ۱۰ باید خونه میبودم مامانم بیشتر مقرراتی بود بابام کاریم نداشت مسافرت حق نداشتیم بریم خونه مادرشوهرم اجازه نداشتم بمونم یه شب به اصرار موندم پشیمون شدم تازه فهمیدم که چرا مامانم اجازه نمیداده

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نامزدی دوران بلاتکلیفی میشه تقریبا نمیدونی حرف کدوم طرفو گوش بدی... خونه خود ادم یه چیز دیگس حتی با ...

اره والا

توی عقد بحث خیلی پیش میاد خیلی

تازه یادگرفتن با خونواده طرف مقابل چجوری برخورد کنم 

میگن سنگ سنگین هیچ وقت پیش پا نمیخوره

محدودیتی ندارم اصلا اما وقتی با خانوادم بحثم بشه دوس دارم زودتر برم خونه خودم راحت شم😀

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چرا از چی خسته شدی؟!؟!

از این بلاتکلیفی .دوس دارم اختیار زندگیم دس خودم باشه

البته مال من طولانی شده اولاش ادم این حس نداره

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
اره سبک میشی انگار

اره والا دیدم نگهبانی مونو میدادن

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز