2777
2789

دوران نامزدی بهترین دورانه😍عالیه😍من و شوهرم هیچ محدودیتی نداشتیم ولی اون شبا نمی اومد خونمون بمونه میگفت احترامم پیشه بابات میاد پایین.ولی به جاش منو همیشه میبرد خونه خودشون

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

منم موقع عقد ساعت ۱۰ باید خونه میبودم مامانم بیشتر مقرراتی بود بابام کاریم نداشت مسافرت حق نداشتیم بریم خونه مادرشوهرم اجازه نداشتم بمونم یه شب به اصرار موندم پشیمون شدم تازه فهمیدم که چرا مامانم اجازه نمیداده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی دوران بلاتکلیفی میشه تقریبا نمیدونی حرف کدوم طرفو گوش بدی... خونه خود ادم یه چیز دیگس حتی با ...

اره والا

توی عقد بحث خیلی پیش میاد خیلی

تازه یادگرفتن با خونواده طرف مقابل چجوری برخورد کنم 

میگن سنگ سنگین هیچ وقت پیش پا نمیخوره

محدودیتی ندارم اصلا اما وقتی با خانوادم بحثم بشه دوس دارم زودتر برم خونه خودم راحت شم😀

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چرا از چی خسته شدی؟!؟!

از این بلاتکلیفی .دوس دارم اختیار زندگیم دس خودم باشه

البته مال من طولانی شده اولاش ادم این حس نداره

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم