2777
2789
عنوان

غیبت

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
نه قطع رابطه نیستم.اما خودشم اصلا دعوت نمیکنه خونش کسی رو..نسبت به من خیلی حساسه همش میدید شوهرم برا ...

امضات 😢

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب بدجور رو اعصابت رفتن عزیزم بهتر شدی؟😃😃

ممنونم بله😘😘

اومدم دیدم تاپیک ترکید🤨🤨

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
ممنونم بله😘😘 اومدم دیدم تاپیک ترکید🤨🤨

آره من گزارش کردم. استارتر که سبیلو بود. حتی پا ائمه وسط کشیده شد. متاسفم برا اونایی که نادان هستن

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖
آره من گزارش کردم. استارتر که سبیلو بود. حتی پا ائمه وسط کشیده شد. متاسفم برا اونایی که نادان هستن

ممنونم😘😘

بله و وقتی هم چیزی بهشون بگیم حتی واقعیتم قبول نمی کنند و روی حرف خودشون می ایستند

این ادما هرگز پیشرفت نخواهند کرد

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

مثل مادرشوهرمن اصلامریضه هرجامیشینه میخوادغیبت کنه وبدیش اینه که باکسی غیبت میکنه که به گوشم برسه مثل جاری یافامیل وآشنای مشترک حالاتومجلسی که باهم باشیم باهرکی میشینه غیبت میکنه وطوری حرف میزنه که حالیمون بشه حرف مارومیزنه،فکرمیکنیدباامثال این دیوونه هاچکارمیشه کرد؟به اینم اعتقادندارم که خداجوابشومیده،پس کاری ازم برنمیادچون دهنشونمیتونم ببندم اونم به کارش ادامه میده

مثل مادرشوهرمن اصلامریضه هرجامیشینه میخوادغیبت کنه وبدیش اینه که باکسی غیبت میکنه که به گوشم برسه مث ...

هیچی واقعا.‌‌من که دیگه عصبی میشم تهش باشوهزم دعوا میکنم‌اخرشم ک طرف خانوادشو میگیره.

هیچی واقعا.‌‌من که دیگه عصبی میشم تهش باشوهزم دعوا میکنم‌اخرشم ک طرف خانوادشو میگیره.

منم عصبانی میشدم ولی شوهرم طرف من بودچون مادرشومیشناسه،ولی الان کلاقطع رابطه کردیم وراحت شدم چون همه میدونن مشکل داریم باهم حتی حرفم بزنه میفهمن  حرفاش چرته حداقل اینجوراعصابم راحته