2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 28 پست
اینطور به قضیه نگاه کن که چه مصلحت و خیری برای شما تو این قضیه بوده که بهم خورده .شاید دوسال دیگه خد ...

اینکه مریض بشم و دیگه ب هیچ پسری اعتماد نکنم کجاش خیره؟تنهایی خیلی سخته بعد این همه وقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مریض بشم و دیگه ب هیچ پسری اعتماد نکنم کجاش خیره؟تنهایی خیلی سخته بعد این همه وقت

واسه چی مریض بشی مگه دنیا بود و اون یه پسر ؟؟؟؟شاید انتخابت اشتباه بوده و سراغ ادم اشتباهی رفتی که اینطوری شد. اگر ازدواج میکردی باهاش و بعدش بهت خیانت میکرد بهتر بود یا همین الان ذاتشو بهت نشون داد؟؟؟؟؟

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
واسه چی مریض بشی مگه دنیا بود و اون یه پسر ؟؟؟؟شاید انتخابت اشتباه بوده و سراغ ادم اشتباهی رفتی که ا ...

پس چرا الان ب این خیانت نمیکنه؟فقط ب من باید نامردی میکرد؟اعتماد ب نفسمو از دست دادم،چند هفتس از خونه تکون نخوردم

من تازه دارم به این نتیجه میرسم که مردا رو باید تشنه نگه داشت لیاقت محبت و از خود گذشتگی رو ندارن باید مغرور وبی اهمیت باشی تا دنبالت راه بیفتن .اصلا جنبه اینکه یه زن همه چیزشو براشون بزاره ندارن.باید همیشه در حال جون کندن برا یه زن باشن

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

انتقام گرفتن کاری نداره یه خط بی نام میخواد یا ادرس خونه دختره پاشی بری دم خونشون و قضیه رو بگی . مطمئنا نامزدی اونم بهم میخوره اما بازم تو اروم نمیشی فقط وقتی اروم میشی که با شخصی بهتر از اون اقا ازدواج کنی و زندگی بهتری داشته باشی . این بهترین انتقامِ . من خودم الان تو وضعیتی هستم که از لحاظ روحی بقول شما مریض شدم امروزم باید برم ام ار ای نمیدونم چی در انتظارمه . تا هفته پیش پامیشدم می نشستم نفرین میکردم اما الان رهاشون کردم هم خودم شادترم هم داره یکی یکی بگوشم میرسه که دارن تقاص ظلمهایی که به من کردن رو پس میدن . بهترین انتقام رو خدا ازشون داره کم کم میگیره . منم شاد با شوهرم و دخترم تفریحمو میکنم . خدا جای حق نشسته

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
پس چرا الان ب این خیانت نمیکنه؟فقط ب من باید نامردی میکرد؟اعتماد ب نفسمو از دست دادم،چند هفتس از خون ...

به اونم خیانت میکنه . دنیا یه روزه تمام نمیشه فقط تا نوک بینیتو نبین . صبر کن و صبور باش . بشین و تماشا کن . وقتی کسی با صحبت ادب نمیشه باید بشینی کنار و بذاری دنیا و زندگی ادبش کنه . 

به اونم خیانت میکنه . دنیا یه روزه تمام نمیشه فقط تا نوک بینیتو نبین . صبر کن و صبور باش . بشین و تم ...

از ته دلم آرزوی بدبختی میکنم براش آبرومو پیش خانوادم برد

اینا یکی نوشتم رو تمامش رو با پوست و استخونم درکشون کردم و برام اتفاق افتاده. خوب حالتو درک میکنم 

از ته دلم آرزوی بدبختی میکنم براش آبرومو پیش خانوادم برد

بهت قول میدم یه ازدواجی کنی که خانوادت روزی هزاربار بگن خداروشکر شر اون پسر از سر دخترمون کم شد . 

بهت قول میدم یه ازدواجی کنی که خانوادت روزی هزاربار بگن خداروشکر شر اون پسر از سر دخترمون کم شد .&nb ...

اصلا کسی ب من دیگه نگاه نمیکنه،همه پسرام بچه ،کوچیکتر،خودمم دیگه حالم بهم میخوره از قیافه هرچی پسر