2777
2789
عنوان

تمیزی یه خانوم از چی پیداس؟🤔🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دوستی که گفتن لیست دارن و چند وقت یه بار یه جارو تمیز میکنن خیلی بنظر من ایده خوبیه. ولی نه اینک ...

من کارمندم یه پسر فوق العاده شر و شیطونم دارم یکسره در حال تمیزکاری ام یه بند اسباب بازی جمع میکنم و سرویس میشورم و گردگیری میکنم ناراحتی عصبی گرفتم فکر میکنم وسواس گرفتم همش جیع و داد میکنم . پوستم چروک شده بس که غصه تمیزی و کثیفی خونه رو میخورم خسته شدم شوهرم از دستم کلافه شده دائم سر پسرم جیغ میزنم . همش میترسم کسی سرزده بیاد و بگه چه زن کثیفی 😔😔😔

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
من کارمندم یه پسر فوق العاده شر و شیطونم دارم یکسره در حال تمیزکاری ام یه بند اسباب بازی جمع میکنم و ...

وای چقدر رفتارت اشتباس از جوونیت لذت ببر از مادربودنت لذت ببر ..گور بابای حرف مردم به همه بگو از مهمون سرزده خوشت نمیاد..خودتم سرزده جایی نرو

وای چقدر رفتارت اشتباس از جوونیت لذت ببر از مادربودنت لذت ببر ..گور بابای حرف مردم به همه بگو از مهم ...

من اصلا و ابدا سرزده جایی نمیرم مهمون سرزده هم ندارم همش به خودم میگم الان همسایه کلیدشو جابزاره مثلا بیاد خونه ما بشینه الان فلان اتفاق بیوفته یکی بیاد خونمون اینقد تمیز کردم که انگار باز کثیفه خونه تمیزی به چشمم نمیاد . دیشب سرتمیزی خونه بچمو زدم شوهرم یه سر جنگ باهام رفت اخرم بچه رو برداشت و رفت بیرون دست خودم نیست بخدا وسواس عصبیم کرده کلافه ام 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
من کارمندم یه پسر فوق العاده شر و شیطونم دارم یکسره در حال تمیزکاری ام یه بند اسباب بازی جمع میکنم و ...

عزیزم شما میگید کارمندی خب وقت ندارید دیگه. پس کسی هم توقع نداره. ولی از یه خانوم خونه دار همه توقع دارن. بعضیاشم بیجاست😥

ازاینکه سرزده یهو مهمونش بشی  واقعیت تمیزی رواونموقع میشه فهمید

یه روزیکی ازدوستام گفت بریم خونتون گفتم بفرماباتعجب گفت یعنی الان خونتون مرتب وتمیزه گفتم اره همیشه مرتبه خیلی تعجب کرد

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم