2777
2789
عنوان

کسی اینجا از امریکا هست بهم کمک کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 85 پست
[QUOTE=68339969]عزيزم اونجا شركتم داشت حتى. كارآفرين بود. شوهرشم نمايندگى برند رولز رويز داشت. كيس ش ...

چون از شوهرت دور بودى گفتم بگم كه يه حركتى بزنى زندگيت نره بى اطلاعم نيستم عمم اونجاست نميدونستم بايد الكى بگم كه دلت گرم شه 🤚🏻

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️

دوست من متولد آمريكاس ايران زندگى مى كنه شوهر كرد .بعد خودش رفت آمريكا تا كار سوهرشو درست كن از لحاظ مالى هم مشكلى نداشتن.با اين كه سيتيزن بود متولد اونجا كار شو هرش درست نشد كه نشد.خودش بر گشت ايران

گفت خيلى يخت مى گيرن به اين راحتى كه سيتيزنى نمى دن.

اول بايد گيرين كارت بگيرى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون از شوهرت دور بودى گفتم بگم كه يه حركتى بزنى زندگيت نره بى اطلاعم نيستم عمم اونجاست نميدونستم باي ...

عزیزم ممنونم شوهر من اگر با این مسایل بره - بره -  لطفا نگران زندگی خصوصی من نباش - عمه ی شما هم معلومه چه قدر اطلاعات در اختیارت گذاشته  - لطفا دیگه تو تاپیک من چیزی ننویس ممنونم ازت 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
عزیزم فک کنم مسافر ۲۰۰۹ هم آمریکاست ازونم کمک بگیر  انشالله کارات روبراه شه🌷

واااای می شه لطفا لینک کاربریش را برام بفرتسی ممنونت می شم .. وای خدا خیرت بده 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
دوست من متولد آمريكاس ايران زندگى مى كنه شوهر كرد .بعد خودش رفت آمريكا تا كار سوهرشو درست كن از لحاظ ...

می تونم بپرسم چند وقت پیش اقدام کرده بودن ؟ و اینکه آیا همسر ایشان رسمی ازدواج کرده بودن یا از طریق نامزدی می خواستن برند؟

واااای می شه لطفا لینک کاربریش را برام بفرتسی ممنونت می شم .. وای خدا خیرت بده 

بلد نیستم چجوری باید پیداش کنم شرمنده شدم 

ولی بچه ها صدا میزنن کاربرارو 

مسافر# ۲۰۰۹ 

اینجوری اگه اشتباه نکنم

زندگی قشنگه!😊...اگه تو بذاری!😏
بلد نیستم چجوری باید پیداش کنم شرمنده شدم  ولی بچه ها صدا میزنن کاربرارو  مسافر# ۲۰۰۹& ...

پیداش کردم فقط امیدوارم درخواست دوستیمو قبول کنه ، مرسی واقعا ، 

می تونم بپرسم چند وقت پیش اقدام کرده بودن ؟ و اینکه آیا همسر ایشان رسمی ازدواج کرده بودن یا از طریق ...

بهمن پارسال رفت تا خرداد امسال.بله رسمى بود .عروسى كردن. 

يكى ديگه از آشناهاىون هم رفتن آمريكا وضع ماليشون خيلى خوبه كلا از ١٥سال پيش مى رن ميان بچههاشون هم اونجان.

بهد از اين همه مدت فقط خانومه سيتيزن شد مرده هنوز نتونسته سيتيزنيشو بگيره.

بهمن پارسال رفت تا خرداد امسال.بله رسمى بود .عروسى كردن.  يكى ديگه از آشناهاىون هم رفتن آمريكا ...

ای بابا - با این اوصاف احتمالش خیلی کمه که برم سر خونه زندگیم ازت ممنونم به خاطر پاسخ 

عزیزم منم مثل شما همسرم امریکا هستن منم ایرانم تو پروسه ویزا 

شما از طریق همسرتون اقدام شده براتون 

USCIS فرم پر کردید؟ اگر هنوز سیتیزن نشدن و ازدواج کردید و ایشون گرین کارتی هستن باید فرم I-130 پر کنید با ترجمه مدارک شناسایی و عقدنامه و عکس و پرینت مکالمه و چت بفرستید برای USCIS 

My way or 👉🏼 Highway