2777
2789
عنوان

شما هم همچین رسمی دارین آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 78 پست
چ ربطی داره  ارثشون ک باید بهشون برسه ولی وقتی یه عده پرویی کنن و بندازن گردن یکی هنه ی مسئولی ...

آها من نمیدونستم ماجرا از این قراره و مریضی اونا انقدر سخته. بله درسته اونم تو این گرونی وسایل و چیزایی که بیمار نیاز داره خیلی فشار میاره روی یک نفر! آره حتما همه باید مشارکت داشته باشن و همکاری کنن اینجوری کارها هم بهتر انجام میشه فقطم روی یه نفر فشار نیست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخخخخ خدابگم چیکار کنه اینارو ک هرچی میکشیم از دست این مادرشوهرپدرشوهز اونم با جاریه زبون دراز ای کا ...

آره جاری هام همه زبون دار هستن. آخه همشون فامیل خودشونن. من غریبم بینشون. یه سری رسم و رسوماتشون که به نفع عروس هست رو کلا تغییر دادن برای من، تا جایی که تونستن سواستفاده کردن از بی اطلاعی من. شوهرمم هیچی نگفته که بحث راه نیفته

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

اره بابا همه باید کمک کنن حالا باز منطقیه که اونی که آخر ازدواج کرده شاید دلش نیاد ول کنه بره.میمونه همون خونه .اما کلا وظیفه همه ست

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
وظیفه همه  پسرا هست . عروس   پیسر کوچیک چه گناهی کرده ؟؟؟!!! تقسیم کنن خود پسرا نگهش دارن ...

منم با تقسیم کار موافقم. آخه رسم خودشونم تغییر دادن به نفع خودشون!!! رسمشون اینه عروس پسر آخرشون نگهداری کنه نه کسی که آخر سر ازدواج کرده!! اینا الکی میگن رسم ما چیز دیگه س که بندازن گردن من. من خودم رفتم سوال کردم. دارن تو روز روشن تو چشم من نگاه می کنن دروغ میگن

اره بابا همه باید کمک کنن حالا باز منطقیه که اونی که آخر ازدواج کرده شاید دلش نیاد ول کنه بره.میمونه ...

عزیزم شوهر من 10 سال قبل از ازدواجش، کلا شهر دیگه زندگی می کرده. سالی یه بار سر زده به خانوادش. پیش اونا اصلا نیس

منم با تقسیم کار موافقم. آخه رسم خودشونم تغییر دادن به نفع خودشون!!! رسمشون اینه عروس پسر آخرشون نگه ...

شما بگو نه . مرگ یبار شیون یبار . شوهرتم ده روز اخم و تخم میکنه اخرشم  چاره ای نداره باید قبول کنه . 

ما اصلا همچين رسمي نداريم

مادرشوهرم مريضه يعني خودش رو ميزنه به مريضي از لحاظ جسمي نه از لحاظ روحي با كوچكترين حرفي ميريزه به هم و عصبي ميشه و ميگه ناراحتي اعصاب دارم و كارهاي خونه رو انجام نميده.

يه بار خواهرشوهرم گفت خوب تو و مريم (جاريم) خودتون رو راحت كردين و نمياين كارهاي مامانم رو انجام بدين منم گفتم وظيفه ما نيست وظيفه دختراش و پسراشه تقسيم كار كنيد روزي كه نوبت پسراشه كارگر بگيرن

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
مطمئن نیستم شوهرم طرف منو بگیره. اون با رسم و رسومات کاری نداره ولی میدونه جاری هام خوب نگهداری نمی ...

عزیزم خب درسته که خوده شما از انجام کاره خیر فرار نمیکنی ولی بازم سخته که همه ی وظایف فقط روی دوش شما و همسرت باشه! اتفاقا خاله ی منم همین مشکل و داشت مادرشوهرش و هر ماه یکی از بچه ها نگه میداره خاله ی منم توی یه شهره جداگونه ست با شوهرش. حتی توی هزینه ها هم باید تقسیم بشه! حالا اگه برفرض گفتن تو باید نگهداری کنی حتما باید بگین که پس هزینه های مایحتاج پدر و مادر رو باید بین همدیگه تقسیم کنین . چون توی این گرونی شوهرتون اگه یه شغل خوبم داشته باشه بازم روش فشار میاد .

کاری به  رسم و رسوم ندارم .همه ی بچه ها هم وظیفشونه. ولی اگه قرار شد شما به عهده بگیری فک نکن که سرت کلاه رفته. اتفاقا سر اونایی که نگه نداشتن کلاه رفته. اگه نگهشون داشتی بی منت کار کن براشون واسه رضای خدا.... اونقدر نتایجشو تو زندگی میبینی که حد نداره... خدا خودش راضیت میکنه. ما خودمون تجربه این مسئله رو داریم همیشه بابتش شکرگزاریم

پدر مادر نیازی به دلسوزی ندارن. وظیفه ی همه ست. اونی که زرنگ بازی درمیاره، از زیر وظیفه ش درمیره&nbs ...

اتفاقا اونی که زرنگ بازی درمیاره از زیرش در میره داره ی حسنه رو تقدیم بقیه میکنه اتفاقا پدر مادر دلسوزی میخواد چون مادربزرگ من وقتی پیش بقیه عروساشه بیشتر از اینکه مراقبش باشن اذیت میشه با رفتارشون همینجا باشه حالش بهتره با اینکه خیلیییی مهربونه 

اونیکی مادربزرگمم پیش یکی از داییامه البته خونه جدا دارن ولی پیش هم خب اونیکی عروساش اذیتش میکردن اینجا راحته 

من یه مذهبی منور الفکرم😊
کاری به  رسم و رسوم ندارم .همه ی بچه ها هم وظیفشونه. ولی اگه قرار شد شما به عهده بگیری فک نکن ک ...

عزیزم توی این شرایط اقتصادی، من از پس خودم به زور برمیام. اونوقت پدر شوهر من چندین بار عمل کرده و بازم حالش خوب نیس. خب خرجش بالاست. من به خاطر مشکل اقتصاد، جرات نکردم بچه دار بشم. اونوقت بیام هزینه ی پدرشوهرمو از کجا بیارم؟ اگه پول اضافه داشتم که بچه دار میشدم که همین مادر شوهرم پشت سرم نگه فلانی نازاست!!!