2777
2789
عنوان

چالش امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 60 پست

شوهر من خوابه 

اگه جدی جدی دزد بیاد منو ببره و من داد بزنم بگم عزیزم بیدار شو من مال توام دارن منو میبرن هم بیدار نمیشه

😒😒😒😄😄😄

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من که هر چی بگم بیدارم میکنه میگه یه لیوان آب بیارم؟ خوبی؟

یه لیوان آب میاره میگیره میخوابه.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

چن دقیقه پیش بیدار شد خم شد روم منم یهو دیدمش ترسیدم طفلی کلی معذرت خواهی کرد دوباره بیدارش کنم واسه چی

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

جالبش اینجاس که وقتی بیدارتون میکنه میگه چه خوابی دیدی شما هم بگین که خواب دیدم یکی بهم گفت شوهرت یه زن دیگه داره بعد عکس العملش قبلا من اینکارو کردم هنگ کرده بود میگفت واقعا یکی اومد بهت اینجوری گفت البته من گفتم یکی بهم گفت که شوهرت با یه زن دوسته بعدنا فهمیدم که اره دوست بوده اون شبم کلی شکه شده بود که چقد منو خدا دوس داره که بهم فهمونده

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
بلد نیستم نقش بازی کنم😑وسطش میخندم لو میرم

من حتی یه دروغ کوچولو هم نمیتونم بگم خندم میگیره چه برسه به نقش بازی کردن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
عاقا چرا ازين تاپيكا ميزنيد دلم براش تنگ كه شده اينارم ميبينم دگ بدتر😭😭😭😭 الان زنگ زد ...

اخی عزیزم مگه کجاس ببخش

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

این سلاحه منه همیشه برای بعضی اوقات حساس  مثلاوقتایی ک بحث کنیم ومقصرمن باشم هیچوقت پیشقدم نمیشم برای آشتی برای همین خودمومیزنم بخواب شب توخوابم یجوری ک انگاردارم خواب ترسناک میبینم شوهرمم خوابش سبکه سریع بیدارمیشه بیدارم میکنه وبغلم میکنه وآب میاره برام بعدشم دیگه نمیذاره تاصبح جم بخورم ازبغلش.وهمینم میشه ک تیرم ب هدف میخوره وآشتی  

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی