2777
2789
عنوان

کدبانوها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
بنظرم قيمه بادمجان هم خوبه براي نهار واسه شامم پيراشكي گوشت 

پیراشکی گوشت بلد نیستم خیلی بی هنرم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نهار قیمه سیب زمینی ، باقالی پلو و ماهیچه ، فسنجان،  شام الویه ، کیک گوشت ، میرزاقاسمی

اره اینم خوبه 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
پیراشکی گوشت بلد نیستم خیلی بی هنرم 

خمير پيراي كه همه سوپريا دارن موادشم همون مايه ماكاراني با قارچو فلفل دلمه ميزاري وسط خمير روش پنير پيتزا ميريزي بعد ميبنديش روش زرده تخم مرغ ميزني با فرچه بعد يكم كنجد ميپاشي كف سيني فرو چرب ميكني ميزاري تو فر يا اينكه تو روغن سرخ ميكني يا اينكه بجاي خمير پيراشكي ميتوني از نون تست استفاده كني اينك بدرستي

كسي شناساييم نكنه صلوات😂❤️🙏
خمير پيراي كه همه سوپريا دارن موادشم همون مايه ماكاراني با قارچو فلفل دلمه ميزاري وسط خمير روش پنير ...

ممنون امتحان میکنم 

عزیزم بارداری حوصله داری مهمونی میدی

خودم یه شهر دیگم فامیلام دارن میان زشته که بگم نه 

معمولا روز اول مرغ مجلسي رسمي بعدم مهمون سه روزه توقع هروز غذاي عالي و نداره ولي خوب بايد باشه تو زرشك زعفرون روش و نخور مرغ و برنج بخور گرچه من ميخوردم اونم زيادهيچي م نشد روز اول زرشك پلو با مرغ و سالاد كاهو بزار شربت شيريني و ميوه م بيار يا يه چاي شامم به نظرم كتلت يا الويه يا استامبولي بسته به رابطه تون با سالاد شيرازي بزار سبك تر از ناهاره دوباره فودا ظهر طبيعتا بايدخورشت باشه قورمه يا قيمه با ماست بزار عصر هندونه يا خربزه بزار با كيكي چيزي شامم كوكو ماكاراني كباب تابه اي شنيسل يا.....بزار  روز اخر ناهارش فسنجون يا جوجه بزاريد شبم ببريدشون بيرون برن ديگه😅😅😅

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
معمولا روز اول مرغ مجلسي رسمي بعدم مهمون سه روزه توقع هروز غذاي عالي و نداره ولي خوب بايد باشه تو زر ...

ممنون گلم عالیه