2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 36 پست

به همسرتون بگید بچه ای که بی احترامی پدرشو به مادرش جلو چشمش ببینه اونم یاد میگیره در اینده به پدر و مادرش بی احترامی کنه بعدشم یک سری سخت گیری ها واجبه برا تربیت بچه دو روز دیگه یاد میگیره اون فحشو همه جا میگه البته تنبیه بدنی بچه هم خوب نیست ولی کار همسرتون خیلی بدتر بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شوهرمنم روبچه حساسه همیشه جنگ داریم دست درازی نمیکنه ولی میگه چپ به بچه نگاه کنی آتیشت میزنم

چقدر بد اون وقت اگه این بچه یه کار ناشایست بکنه یقه زن بدبخت رو میگیرن و میگن با این تربیت کردنت والا

اشتباه کرد ولی اول شما اشتباه کردی.ایتجور وقتا باید حواس بچه رو پرت کنی که از دهنش بیفته نه اینکه وا ...

حق داشت منو بزنه؟ ! حداقل ميتوانست بگه نزن بچه رو نه اینکه مرد گنده پاشه منو بزنه

بهش ميگم نگو حرف بدی هس ولی میان زل میزنه تو چشمم میگه فرار میکنه منم عصبانی شدم 

من بچه ندارم ولی بنا به کارم با خیلی بچه ها سر و کار دارم با بچه لج کنی بدتر میکنه اصلا باید حرفای زشتشو مشنیده بگیرین انگار هیچی نگفته خودش یادش میره اون دیده با این حرف شما عصبانی میشید جلب توجه میکنه اگر شاهرتون بار اولش بود دست رو شما بلند کرده نادیده بگیرین و به دل نگیرین با حرکت بد شما از کوره در رفته هرچند کار خوبی نبوده

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

خدا لعنتش کنه. ببخشید شوهرته ولی جز این چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. بسپرش به خدا. خدا خودش عوضشو در میاد. شوهر نادون. آدم مگه زنم میزنه. زنا به اندازه کافی مظلوم هستن دیگه احتیاجی به کتک ندارن.خاستم بگم بیچاره دیدم همه میخان نظرای بد بگن خودم منصرف شدم. ولی سر کتک خوردنت دعوا راه ننداز. اون که الان زد مطمین باش بعدن شرایطش پیش بیاد بازم میزنه. کمی باهاش سرسنگین تر باش اگه اومد معذرت خاهی قبول کن و کشش نده باشه. ولش کن. سعی کن از این به بعد مراقب رفتارت پیش شوهرت باشی. دستشون بشکنه مردا چون فکر میکنن قوی هستن همه چیزو میتونن با کتک و زور حل کنن. خصلتشونه. ببخش. دلتو بزرگ کن. تنها تو تو تربیت بچت تاثیر گذار نیستی اونم هست. باهم بچرو تربیت کنین. اما میبینی شوهرت نمیزاره بزار خودش تربیتش کنه. با اینکه تو به دنیا آوردیش ولی تمام حق بچه با پدرسه چه تو قانون چه تو شرع. سخت نگیر بچشم بزرگ شد میخاد بشه یکی مثل باباش. دلخور نباش.

خدا لعنتش کنه. ببخشید شوهرته ولی جز این چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. بسپرش به خدا. خدا خودش عوضشو در م ...

نه دیگه تا این حد که شما پیش رفتی اوضاع وخیم نیست که خخخخ

خدا لعنتش کنه. ببخشید شوهرته ولی جز این چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. بسپرش به خدا. خدا خودش عوضشو در م ...

من فقط از اینکه به خاطر اون نیم وجبی دستش واسه اولین بار روم بلند شد خیلی ناراحتم و غصه دارم

خب پس ببخشش ولی یطوری رفتازکن که دیگه جرات نکنه دست روت یلند کنه بعدم بگو‌تو دلسوز تراز من ن ...

چیکار کنم چند روز باهاش قهر کنم خوبه اومد پیشم گفتم برو نمیخوام قیافتو ببینم اونم رفت! اصلا منت کشی نکرد خخخخ