2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت چه چیزای عجیبی دیدین و شنیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41883 بازدید | 920 پست
عجیب ترینش برام ،یکی تاپیک زد که دو هفتس عروسی کردم شوهرم تو خونه پیژامه میپوشه من ناراحتم من کلا تو ...

وای.خدا خیرت بده دارم میخندم😂😂😂😂😂😂😂😂

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کاربرمحترمی که میگف دوست پسرش زن داشته خواسته جدابشه ولی نمیخوادمهریه بده،با این دوس میشه ازش ح ...

امشب تاپیک زد خاطره ی زایمانش و عکس نی نیش رو گذاشت

تو رویای واقعی زندگیمی    

یک کاربری ک خیلی دوسش دارم هم داستان خاستگاراشو گذاشت خلاصه ک ازش بعید بود اخه ۶۰۰تا خاستگار گفتن داره والا منم از ۱۲ سالگی خاستگار دارم بگم یا زوده 😑😑😑 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

اینکه تو نی نی سایت یه سری شدن مراجع تقلید و خدایی ساختن سختگیر و ترسناک.همه جور توهین میکنن دل میشکنن بعد میگن خواهرم حجابت رو رعایت کن خواهرم کاشت نکن غسل نداری زمین نفرینت میکنه نجس هستی.اون قسمت حق الناس که خدا این همه تاکید داره نمیبینن چسبیدن به چیزایی که بهشون ربط نداره

یک کاربری ک خیلی دوسش دارم هم داستان خاستگاراشو گذاشت خلاصه ک ازش بعید بود اخه ۶۰۰تا خاستگار گفتن دا ...

600 تا؟؟؟؟

ی باره بگو کل پسرا ایران ی دور رفتن خاستگاریش دیگه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
همون کاربرمحترمی که میگف دوست پسرش زن داشته خواسته جدابشه ولی نمیخوادمهریه بده،با این دوس میشه ازش ح ...

اره اون خیلی تخیلی بود🤣

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
یک کاربری ک خیلی دوسش دارم هم داستان خاستگاراشو گذاشت خلاصه ک ازش بعید بود اخه ۶۰۰تا خاستگار گفتن دا ...

عزیزم اونا به دوستشون که تو دفتر معرفی ازدواج کارمیکرده گفتن خواستگارمعرفی کنه براشون خوب معلومه زیاد میشه 😬😬😬😬