2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لورال استفاده میکنم جدیدا راضی نیستم تا قبل گرونیا عالی بود

جدیدا تقلبی نخر عزیزم فعلا biol بگیر 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
فیتو الان چند شده ؟ من چند سال پیش بعد حمام را استفاده کردم مالی نبود

نمی دونم .فعلا دنبال مارک هستم می رم می پرسم  

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
مثلا از آشنا گرفتم خوبه به نظرتون؟

نه اصلا مارک اورال دیگه اصلش نیست تو کشور!من چند سال پیش  استفاده کردم واقعا موهامو شبیه ابریشم شد قیمتشم ۳۰ بود فکر کنم بعد گفتن مارکش دیگه وارد نمیشه تقلبی هاش زیاد شده الان یه مدت biol میزنم واقعا راضی ام که اونم داره گرون تر میشه و‌نایاب

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
مارک دیگه ایی نمیشناسین؟

من  خودم‌ماسک موی لوریل(اورال،لورال) استفاده میکنم.به نظرم واقعا تاثیرش خیلی واضح تر از فیتو هستش. اگه  هزینه بالاتر میتونی بکنی،ماسک موهای پروفشنال لوریل بگیر. فقط اینو فروشگاهها ندارن. بعضی از آرایشگاهها که با شرکت وارد کننده لوریل کار میکنند،اونا دارند.باید سرچ کنی،تو شهری که هستی،پیدا کنی

من  خودم‌ماسک موی لوریل(اورال،لورال) استفاده میکنم.به نظرم واقعا تاثیرش خیلی واضح تر از فیتو هس ...

مرسی عزیز

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی