2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 60 پست
چه جالب قبل اقدام باید خورد بعد چجوری درست میشه 

یا چوب دارچین بنداز تو چاییت دم بکشه یا پودرشو بریز تو چاییت

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینم مشکل نیست .برین یه ازمایشگاه ک نزدیک ب خونتون ظرف ازمایش بگیرین ازمایشو تو خونه بدن قبل از ن ...

چقد خوب..راستش اگه این ماه نتیجه نگرفتیم باید شوهرمنم بره بده ولی میگه خجالت اوره چجوری تو ازمایشگاه میشه نمونه گرفت سخته واقعا

ازمایشگاه زیاده با دقت نگاه کن پیدا میشه 

ازمایشگاه خصوصی نزدیکمون هست

ازمایش چقدر هزینشه؟بعد ساعت خاصی باید آزمایش داد ؟

چقد خوب..راستش اگه این ماه نتیجه نگرفتیم باید شوهرمنم بره بده ولی میگه خجالت اوره چجوری تو ازمایشگاه ...

بابا اونقدام سخت نیس .یه ظرف میدن اقا میره تو یه اتاقی هیشکی هم نمیدونه ب منظور چ ازمایشی هس میره سریع میاد 

همسر من صدتا ازمایش اسپرم داده😢😢

ازمایشگاه خصوصی نزدیکمون هست ازمایش چقدر هزینشه؟بعد ساعت خاصی باید آزمایش داد ؟

پارسال سی و پنج بود .

شدایط ازمایش اینه ک از اخرین بار رابطه جنسی بین هفتادو پنج ساعت تا صد ساعت فاصله بیفته

پارسال سی و پنج بود . شدایط ازمایش اینه ک از اخرین بار رابطه جنسی بین هفتادو پنج ساعت تا صد ساعت فا ...

اره دکتر بهم گفت سه روز قبلش نباید هیچ رابطه ایی داشته باشین

از زنجبیل خیلی بدم میاد حالم بهم میخوره

منم دوست ندارم ولی هروقت غذا پختی نوک ق م خ بزن مثلا با گوشت تفت بده ؛ من اینکارو میکنم سردی غذا از بین بره اصلاهم مزه اش معلوم نمیشه فلفل سیاه هم همینطور

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
بابا اونقدام سخت نیس .یه ظرف میدن اقا میره تو یه اتاقی هیشکی هم نمیدونه ب منظور چ ازمایشی هس میره سر ...

اخه رفته بودیم آزمایشگاه من آزمایش خون بدم یه زوجی اومده بودن هی میخندیدن بعد مرده رفت تو دستشویی خانومش هم باهاش رفت بعدکه اومدن بیرون کلی میخندیدن همه فهمیدن😅

بابا اونقدام سخت نیس .یه ظرف میدن اقا میره تو یه اتاقی هیشکی هم نمیدونه ب منظور چ ازمایشی هس میره سر ...

شوهر من روش نمیشه اصلا میگه همه ازمایشگاها زن شدن عیبه برم

منم دوست ندارم ولی هروقت غذا پختی نوک ق م خ بزن مثلا با گوشت تفت بده ؛ من اینکارو میکنم سردی غذا از ...

پودرشم هست زنجبیل من خودشو دیدم خوشم نیومد از شکلش وگرنه تو غذاهام بیشتر دارچین میریزم

اخه رفته بودیم آزمایشگاه من آزمایش خون بدم یه زوجی اومده بودن هی میخندیدن بعد مرده رفت تو دستشویی خا ...

خب اونا تابلو بودن نیاز نیس خانومم بره اگ اقا مشکل داشته باشه نتونه ازمایش بده بعد خانوم میره نه ب این تابلویی ک اینا بودن

اخه رفته بودیم آزمایشگاه من آزمایش خون بدم یه زوجی اومده بودن هی میخندیدن بعد مرده رفت تو دستشویی خا ...

ههههههه ای وای 

خب اونا تابلو بودن نیاز نیس خانومم بره اگ اقا مشکل داشته باشه نتونه ازمایش بده بعد خانوم میره نه ب ا ...

وای خدا زن دیگه چرا میره داخل؟؟