2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب دختر 8 ماهه م یهو تب و لرز کرد تا صب نخوابیدم از نگرانی ..صب بردمش دکتر ..خونه نامرتب ..دخترمم لج داره..تماس گرفتن از شهرستان مهمان داره میاد تا جمعه...6 نفرن😟😟..همسرمم ماموریته...شب میاد 😭😭دخترم بغلمه همش...باید تدارک ببینم😥😥

مثلا هفته پیش دعوا کردیم من قهرم صدام زده پری جون شام نپز بیایید بالا  بهش گفتم باشه به پسر ت م ...

چقد پرووو

نریااااا رفتی ام کمک نکن در حد خودت کمکشون کن

مگه کنیزشونی اینجوری برخورد کرده

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
چقد پرووو نریااااا رفتی ام کمک نکن در حد خودت کمکشون کن مگه کنیزشونی اینجوری برخورد کرده

نه بابا نمیرم  بیشعور یادش رفته جلو مامانم چقد سینشو میکوبیدو نفرینم میکرد مامانمم هی سعی میکرد آرومش کنه به مامانم ممیگفت خواسته منو بزنه به همه فامیلام فش داده خبر چینیمونو میکنه دیروز گفت تو بیا واسه پذیرایی دخترم گناه داره بلکه شوهرش دوست نداشته باشه زنش بیاد گفتم من نمیتونم دخترم مریضه

نه بابا نمیرم  بیشعور یادش رفته جلو مامانم چقد سینشو میکوبیدو نفرینم میکرد مامانمم هی سعی میکرد ...

وای خدا چقدررر وقیح😐😐

ببین مقصر این رفتارا خودتی ناراحت نشیا صریح گفتم

انقد احترام گذاشتی و ایشون فکر کرده وظیفته

از این ب بعد تو برخورد و رفتارات تجدید نظر کن حتما

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
نه عزیزم خیلی راحته مث خورش مرغ اما فقط رب انار اضافه میکنی  رب انار ترش بگیر  مرغو با پ ...

لطف کردی ممنونم💜

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
درسته غلام حلقه به گوش بودم 

مهم اینه الان متوجه شدی و ب خودت اومدی

سعی کن با احترام جوابشونو بدی ن با کینه و دشمنی ک فردا طلبکارم بشن و حق ب جانب