2777
2789
عنوان

بیایین از عجیب ترین غذاهایی که خوردین یا اطرافیان درست کردن بگین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 35165 بازدید | 717 پست
فقط کمتر مایعات استفاده کنی ادرار تیره میشه اینا چی ان میگین من کجام😧 ادرار با رنگ لبو!!!!

شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز

۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه

۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع تحت تاثیر غذای مصرفیه

۳. تحصیلات من تو همین زمینه است و ۲ ساله ک تدریس میکنم برای دانشجوها این مطالب و ...

۴. پافشاری نکنیم رو اطلاعات قدیمیمون و اونارو ب روز کنیم 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز ۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه ۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع ...

والا منم هم درسم مرتبط. هست هم کارم مرتبط. هست و این مطالب از قدیم هم بوده  و الان هم از بدیهی هاست . اینکه دوستان. بدون حتی. ذره ایی مطالعه نظر میدن جای بسی شگفتیه

خدایا کمکم کن
من حلیمو بدون ابلیمو لب نمیزنم اصلا حلیمو ب خاطر ابلیمو دوس دارم😑😑😑😑😑😑😑

چه جالب از این تاپیک درس میگیریم چیزایی ک خیلی واسه ما عجیبه ممکنه مسخره کنیم( قرمه سبزی با مرغ یا حلیم و ابلیمو یا گوشت قرمز تو اب کشکی یا ماهی تو قرمه سبزی ) واسه خیلیا عادیه و براشون خوشمزه، همدیگرو# مسخره# نکنیم#  

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز ۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه ۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع ...

کاری به طعم ندارم در مورد بو بود😐 نگفتم جنین طعم و متوجه نمیشه

رنگ مدفوع هم مشخصه که با غذا ...تغییر میکنه

اما ادرار اخه!!!!!

بوی ادار گلاب بخورید بوی گل میده!!!!

چی میگید اخه😐😐😐😐

خب پس این شمایی ک ادا اصول میای نه بچه های جدید😬

نمیدونم والا اطرافیانم هم سن و سالام هی فرت فرت عکس فست بود کباب و آبمیوه و ..... میزارن بعد از 100 تا عکس شاید یکیش میزاره عکس مهیاوه ی غذای محلی با دوست جونیا با انگشت لاک زده و فتوشاپ✌ چی بگم آخه بالا هم گفتم پدر مادرم لوسم کردن😀😂

یبار باید امتحان کنم از بچگی شمال میرفتیم از این ماهیا میترسیدم تو بازار میدیدم ممنون

خیلی خوشمزست البته اگه با مزاجتون سازگار باشه

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.