2777
2789
عنوان

بیایین از عجیب ترین غذاهایی که خوردین یا اطرافیان درست کردن بگین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 35150 بازدید | 717 پست
فقط کمتر مایعات استفاده کنی ادرار تیره میشه اینا چی ان میگین من کجام😧 ادرار با رنگ لبو!!!!

شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز

۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه

۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع تحت تاثیر غذای مصرفیه

۳. تحصیلات من تو همین زمینه است و ۲ ساله ک تدریس میکنم برای دانشجوها این مطالب و ...

۴. پافشاری نکنیم رو اطلاعات قدیمیمون و اونارو ب روز کنیم 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز ۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه ۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع ...

والا منم هم درسم مرتبط. هست هم کارم مرتبط. هست و این مطالب از قدیم هم بوده  و الان هم از بدیهی هاست . اینکه دوستان. بدون حتی. ذره ایی مطالعه نظر میدن جای بسی شگفتیه

خدایا کمکم کن
من حلیمو بدون ابلیمو لب نمیزنم اصلا حلیمو ب خاطر ابلیمو دوس دارم😑😑😑😑😑😑😑

چه جالب از این تاپیک درس میگیریم چیزایی ک خیلی واسه ما عجیبه ممکنه مسخره کنیم( قرمه سبزی با مرغ یا حلیم و ابلیمو یا گوشت قرمز تو اب کشکی یا ماهی تو قرمه سبزی ) واسه خیلیا عادیه و براشون خوشمزه، همدیگرو# مسخره# نکنیم#  

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️
شما ی کم مطالعاتتون رو گسترش بدید دوست عزیز ۱.جنین طعم غذا رو متوجه میشه ۲. رنگ و بو ادرار و مدفوع ...

کاری به طعم ندارم در مورد بو بود😐 نگفتم جنین طعم و متوجه نمیشه

رنگ مدفوع هم مشخصه که با غذا ...تغییر میکنه

اما ادرار اخه!!!!!

بوی ادار گلاب بخورید بوی گل میده!!!!

چی میگید اخه😐😐😐😐

خب پس این شمایی ک ادا اصول میای نه بچه های جدید😬

نمیدونم والا اطرافیانم هم سن و سالام هی فرت فرت عکس فست بود کباب و آبمیوه و ..... میزارن بعد از 100 تا عکس شاید یکیش میزاره عکس مهیاوه ی غذای محلی با دوست جونیا با انگشت لاک زده و فتوشاپ✌ چی بگم آخه بالا هم گفتم پدر مادرم لوسم کردن😀😂

یبار باید امتحان کنم از بچگی شمال میرفتیم از این ماهیا میترسیدم تو بازار میدیدم ممنون

خیلی خوشمزست البته اگه با مزاجتون سازگار باشه

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.