2821
2789
عنوان

مهمونی و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی .چرا. هرچی داری همونو استفاده کن   با سربلندی و بدون ترس و خجالت  دلشونم بخواد  .مهم  ارتباط مهربونانه است وروی گشاده  و گفتن حرفای خوب وگرنه کاسه بشقاب  هیچ ارزشی ندارن. خودت مهمی و وجودت که محترم باشی و هنینطور دیگران بخاطر وجودت باید بهت سربزنن  نه کاسه بشقاباتون.  بدون استرس  باش. از این چیزا  توی زندگی  پیدا میشه خوبشم‌پیدا میشه   عجله نکن . با صبر  وپشتکار  بدست میاری. 

مگه چند نفرن ؟!يعني شش تا بقاب و پيش دستي كاسه فنجون  نداري؟!

دارم،سرویس پذیرایی ندارم و قاشق چنگالامم کمه،من چون پدر نداشتم خودم کار کردم و چیزای واجب جهیزیه رو خریدم آخه مادرمم دستش تنگ بود نمیخواستم غصه من رو هم بخوره ازش چیزی نخواستم دیگه

همينايي م داري اماده كن ببين چي كم مياد برو از ظروف كرايه اط ها كرايه كن الكي هم غصه نخور

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اصلا برو ظروف یکبار مصرف بگیر  . کسی که برای دیدن  تجملات پیشت بیاد   .نیاد بهتره. &n ...

مرسی گلم بابت روحیه دادنت،بخدا من هرچی پول میاد دستم یا باید برا خونه خرج کنم یا دخترم نمیخوامم شوهرم اذیت شه چون واقعا همو دوس داریم و همجوره کنارم بوده

نه متاسفانه

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد،نیامد،اینجا کارخانه آدم سازی نیست

هر چی داری همونارو استفاده کن،ایالات رو حفظ کن،بالاشهر باشن،مگه چه خبره بالا شهر،اونام جنساشون و میان از بازار تهران و شوش میخرن،خیلی هم حسابگرتر و خسیس تر از بقیه عموم مردمن،جون به عزراییل قسطی میدن،حالا سر اونا میخوای خودتو استرس اندازی،ول کن خواهر من،راحت باش،قرض بگیری باید استرس ظرف مردم هم بکشی که نشکنه

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد،نیامد،اینجا کارخانه آدم سازی نیست هر چی داری همونارو استفاده کن،ایالات ر ...

آخه کسی هم نیست ک قرض بگیرم یا بقول تو باز استرس شکستنشونم داشته باشم

خواهش عزیزم  .  خودخوری کردن خوب نیست     زندگی ساختن زمان میبره . انشالا بخوشحا ...

من خودم خیلی مهمون دوستم ینی هرچی تو خونه باشه کم نمیزارم اما از همچین مهمونایی واقعا میترسم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز