2777
2789
عنوان

از خونه داری خوشم نمیاد!!!!

173 بازدید | 12 پست

دوست داشتم یه کاری داشتم دستم تو جیب خودم بود

خسته شدم از بس با بی پولی ها کنار اومدم  

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

من عاشق خونه داریم😍😍😍

عاشق ترشی و مربا درست کردن

ابلیمو ابغوره گرفتن

رب پختن

جارو کردن

گردگیری

بچه داری

شوهرداری

زنهای خونه دار رو هم خیلی دوست دارم

❤❤❤

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

شغل پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه

شوهرم اینقدر ایراد میگیره که نزا ره بدم

اخرشم میگه تو خونه داری ات رو بکن هرچی پول خواستی بامن

ولی وقتی میبینم درآمدش خوب نیس چجوری هی بگم پول بده

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!