2821
2789
عنوان

کیا مثل من خواستگار ندارن 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4602 بازدید | 252 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استاتر نگو بقیه مگه نذرکردن یا دعا کردن ک ازدواج کردن شما ازکجا میدونی مگه قراره ب همه خبر بدن

نمیدونم واقعا 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
اتفاقا اینم یه شیوه آشناییه  مگه چه اشکالی داره

اره خوب خیلیا اینترنتی اشنا میشن وازدواج میکنن مثل من وهمسرم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
میدونی چرا میرن؟ چون لیاقت ندارن و خودشون میدونن... یکی بیاد که ارزشمند باشه و قدر گوهر رو بدونه میش ...

مرسی عزیز دلم😍😍😍😍😚ان شاالله همه جوونا خوشبخت بشن

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

اللهم صل علی محمد وآل محمد وصلی الله علیه. وآله وسلم 

صلوات فرستادم برای خوشبختیِ ابن جمع

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

وای اونا ک میگن شوهر میخوای چیکار درک نمیکنم کسی تو زندگی کسی نیس قضاوت_نکنیم#  

منم خواستگار ندارم اگه ام یکی زنگ بزنه پسره بیکاره یکیشون  به من گفت باید پول بیاری تو زندگی یکیشون پرونده داشت 

اینم یعنی خواستگار بودن 😐😐😐

سره اینام دعوا تو خونمون بود چرا جواب منفی میدی

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️

خواستگار به خانواده خیلی ربط داره باید خانوادت سرشناس باشن و البته به دوستا و اطرافیانت بستگی داره که تورو معرفی کنن به بقیه

مثلا دخترعموم ازدواج کرد. خواهرشو به پسرخاله شوهرش معرفی کرد اوناهم ازدواج کردن. دوست صمیمیش هم به وسرعمو شوهرش معرفی کرد اوناهم ازدواج کردن(البته سن همشون حدود۳۲ بود و بچه نبودن)

حالا دوستای ما ازدواج میکنن دیگه محل نمیذارن چه برسه بخوان به کسی معرفی کنن  

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز