لطفا کمکم کنید.. من میخوام توی جهاد دانشگاهی یکی از دوره های : بهیاری - دستیار دندانپزشک -تکنسین داروخانه - اورژانس - و یا آزمایشگاه رو برم.. به نظرتون بازار کار کدوم بهتره و راحت تر میشه باهاش کار کرد و کجاها؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
اصلا خوب نبود صحبتت چه ربطی به این آدمها داره که نفرین می کنی اوضاع مملکت خرابه که کار نیست ...
چه حرفی؟؟کی؟؟؟منم با همونام که اینا رو مدکردن.نه هیچ حقی ندارن یاد بگیرن اون موقع درس خوندن ما کشک.برن دوباره کنکور بدن تلاش کنن سختی بکشن.لطفا بفهمید که غیرمتخصص ها نباید به بهونه سرکاررفتن هرجایی واردبشن
تا جایی که اطلاعات دارم بهیاری کمک پرستار محسوب میشه واینکه باید تمیزکاری بخش واتاقا وملافه هارو و.... رو انجام بدی...بهیاری آمول زدن نیست اونیکه شما دوست داری آموزش کمکهای اولیس
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
طرف گدا صفت بوده ۴۰۰هم شد حقوق؟ من یه مدت میرفتم کارگاه خیاطی بخدا هیچکارم نمیکردماااا فقط یکم لباسا ...
چی بگم والا بیچاره میگفت انقدر اذیت میشم تو طول روز ۱۰ دقیقه ام نمیتونم استراحت کنم
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔