2777
2789
عنوان

تکنسین داروخانه/دستیار دندانپزشک/اورژانس/بهیار/آزمایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 15771 بازدید | 32 پست
من متاسفم واسه کشوری که من 6سال درس خوندم الان یه آدم بیسوادبره دوره ببینه فقط بصورت تجربی بیادتوآزم ...

اصلا خوب نبود صحبتت

چه ربطی به این آدمها داره که نفرین می کنی

اوضاع مملکت خرابه که کار نیست 

ربطی به ملت نداره

اتفاقا همه باید اطلاعاتشون رو تو همه امور بالا ببرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خوب نبود صحبتت چه ربطی به این آدمها داره که نفرین می کنی اوضاع مملکت خرابه که کار نیست  ...

چه حرفی؟؟کی؟؟؟منم با همونام که اینا رو مدکردن.نه هیچ حقی ندارن یاد بگیرن اون موقع درس خوندن ما کشک.برن دوباره کنکور بدن تلاش کنن سختی بکشن.لطفا بفهمید که غیرمتخصص ها نباید به بهونه سرکاررفتن هرجایی واردبشن

# نه_به_مدارک_پولی

لطفا_چیزش_را_در_نیاور#  

چرا؟؟؟

تا جایی که اطلاعات دارم بهیاری کمک پرستار محسوب میشه واینکه باید تمیزکاری بخش واتاقا وملافه هارو و.... رو انجام بدی...بهیاری آمول زدن نیست اونیکه شما دوست داری آموزش کمکهای اولیس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چه خوب. جهاد دانشگاهی همیشه دورش هست ؟؟؟

آره عزیزم جهاددانشگاهی هرچندوقت یکبار دوره هاشو میذاره به غیر اینا کلی کلاسای آموزشی دیگه هم دارن... تو بلوار کشاورزم هست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
طرف گدا صفت بوده ۴۰۰هم شد حقوق؟ من یه مدت میرفتم کارگاه خیاطی بخدا هیچکارم نمیکردماااا فقط یکم لباسا ...

چی بگم والا بیچاره میگفت انقدر اذیت میشم تو طول روز ۱۰ دقیقه ام نمیتونم استراحت کنم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
عزیطم چرااااا کدومشو میرفت ؟

دستیار دندانپزشک بود کارش سخت بود

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔