2777
2789
عنوان

بيايين تگ و هشتگ هامونو بريزيم اينجا😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 129 پست
ترمه_خيلي_باحالي#  

خدایی# چجوری مینویسی همش آبی میشه 🤔🤔😕

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایی# چجوری مینویسی همش آبی میشه 🤔🤔😕

ببين گلم بعد اين علامت # بدون فاصله كلاماتتو تايپ ميكني بعد بين كلمات فاصله ميزي با اين _ آخرش يه فاصله ميدي درست ميشه

خيلي_راحته_گلم😊#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
یادگرفتم_مرسی_بوس_بوووس#  ‍  ‍ 😍😍😍

عشقي_تو#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
واییییی تو خیلی خوبی اتفاقی تو اون تایپکه هشتکتو دیدم😂😂😂😂😂

چاكر_شوما#