2777
2789
عنوان

روزی بچه رو خدامیده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 101 پست
آن که دندان دهد نان دهد و البته به این بیشتر  اعتقاد دارم از تو حرکت از خدا برکت پدرو مادر ت ...

خوش بحالتون كه راحت كار پیدا میكنین شوهر من ماهی یه تومن درمیاره دوساله به هر دری میزنیم به هر دری ... كار پارتی میخاد یا رزومه خوب 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=68197954]الهی .. خانوادتون حمایت نمیكردن ؟[/QUOTE]

چرا حمايت ميكردن ولي خيلي كم...بيشتر از اين،از دست كسي برنميومد.هر كي خودش هزار گرفتاري داشت...

به نظرم اول بايد يه حداقل هايي تو زندگي فراهم بشه،بعد براي بچه دار شدن اقدام كرد

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

با احترم به همه اصلا به اين حرف اعتقاد ندارم.خدا به آدم عقل داده و دورانديشي اگر ميبيني درامد نداري بچه دار نشو.اگر قرار بود بچه روزيشو با خودش بياره اين همه بچه فقز و کودک کار سر چهار راهاه چيکار ميکردن؟

اره خو ولی خداخودش میده باید حواسش باشه دیگ😢اونم تواین وضعیت واقعا ریسکه ولی نمیشه از طعم شیرینی ما ...

نگفتم باید از لذت مادری خودتون محروم کنید ولی انتظار زیادی هم نباید داشته باشید

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

اما من به پا قدم اعتقاد پیدا کردم. سره بچه اولم دسمون خالی بود مستاجر بودیم . اما دومی ک اومد خدا شاهده قدمش پز از خیرو برکت بود اینجا بود ک فهمیدم میگن دختر روزیشو با خودش میاره خونه پدرش. خدا شاهده در اوجه ناباوری وصعمون بهتر شد حتی تو اوجه کم پولیمون صاحبه خونه نوساز شدیم وسایلمونوو عوص کردیم.  کلی خوبیو خیر اورد برامون. ایسالا بزرگ ک شد شانسشم خوب باشه.

ایشالا خدا به هرخونه ای یه دختر بده. دامنه همه منتطرام سبز شه 

خوش بحالتون كه راحت كار پیدا میكنین شوهر من ماهی یه تومن درمیاره دوساله به هر دری میزنیم به هر دری . ...

من شاغل بودم عزیزم تا روز آخر(چهارشنبه ای که شنبه زایمانم بود) سر کارم رفتم بعدم جای ۶ ماه بعد ۴۰ روز برگشتم سر همون کارم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

ن ندارم مگ ی قرون دو قرونه دگ خدا ا کجا میخاد ماهی ۵۰۰ برکت بندازه تو این دوران اصلا قبول ندارم 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

خانم های عزیز

لطفا با حرف خاله خامباجی های بیسواد زندگی رو برای خودتون و بچه بی گناه زهر نکنید

روزی بچه رو خدا می رسونه؟کدوم ابلهی قبول داره این حرفو؟

پوشک مولفیکس،که از اولش من نمی پسندیدم،الان شده  بسته ای 70 تومن

خدا برا کی هفته ای 70هزار از آسمون فرستاده،که شما دومیش باشی؟

ول کنید تورو خدا این حرفا رو.

هفته پیش پستونک خریدم برا دخترم،جفتش 90هزار. 

حالا ما مشکل مالی نداریم.اما جونم درومد 90هزار دادم به پستونک. خواهشا اگه توانایی مالی ندارید،تولید مثل نفرمایید،با این اوضاع مملکت

درنهایت میخواین بچه دارشید شرایطتتون رو بسنجین ببینید قدرتشو دارین یا نه رو کمک غیبی حساب نکنید ممکنه وضعتون بهتر شه ممکنه نه بدتر شه اگه میتونید ساپورتش کنید بچه خیلیم خوبه جرا که نه ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

مامان من میگه تو بچه بیار ما كمك میكنیم ولی من میگم اونا بیست و چند سال خرج منو دادن بعد ازدواجم كه همه جوره خرج میكنن برامون دیگه تا كی باید سربارشون باشم بچه بیچاره هم نیومده محتاج كمك بقیه باشه .. واسه همین نمیخام اقدام كنم اصلا نمیدونم مشكلی داریم یا نه ولی سعی میكنم بهش فكر نكنم 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.