2777
2789
عنوان

به نظرتون كدوم منطقي ؟

227 بازدید | 31 پست

شوهرم ميگه پول جهازتو از بابات بگير يا ماشين بخر يا باهم يه باغچه كوچيك ميخريم من خودم وسايل خونه رو ميخرم 

يا به نظرتون پول جهاز بگيرم 

خانوادم راضي نيستن به گزينه اول به نظر شما هم منطقي نيست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا همچین کاری نکن...

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
چرا مشكلش چيه از نظرتون 

ببین اگه میخواد جهیزیه تورو بخره بزار بره باهاش همون زمینو بخره یا ماشین...اینجوری واسه جهیزیه همیشه زیر منتش میمونی با اینکه توهم پولتو دادی برا زمین اما حالا نه خودش خانوادا اش منتشو سرت میزارن...حالا تو خودتو پیرم کنی نمیتونی بفهمونی بهشون که بابا منم پولمو دادم زمین بخریم....جهیزیه تو خودت بخر سربلند برو خونه شوهر

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

اصلا اصلا حرفشو قبول نکن...

خیلی خوبه اما ماشین و باغچه با مرده  من خواستم خانو ادم نذاشتن

ميگه ماشين واسم خودم بابام بخره 

خودش كه ماشين داره 

باغچه هم ميگه به نام خودم باشه قسمتي كه پولشو ميدم مثلا ٣ دنگ

نميخواد خورد خورد بخره يه سري لوازم نو داره يه سري ديگم ميخره 

اصلا این کارو نکن بعدا بهت سرکوفت میزنه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم