2777
2789
آهان ببخشید شیوا جان عزیز دلم من اشتباه کردم آخه من ی کم رو این بحث جنسیت حساسم شرمنده

خواهش میکنم

خودم دو تا دختر دارم با دنیا عوضشون نمیکنم

می پرستمشون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من که عاشق دخترم دوسدارم سه تا دختر داشته باشم، حیف که شرایط اقتصادی نمیذاره برا دومی هم شک دارم که بیارم یا نه ولی خداروشکر یه دختر دارم انشاءالله همیشه سلامت باشه و خوشبختیشو ببینم😍😍

آهان ببخشید شیوا جان عزیز دلم من اشتباه کردم آخه من ی کم رو این بحث جنسیت حساسم شرمنده

خدا ببخشه ی حرفی زدی ک شیوا هم ببخشه درست نمیشه😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ناشکری کن تا خدا خدای نکرده همینم ازت بگیره!!!!

واقعا نمیتونم درک کنم چطوری بخودتون اجازه میدید  بخاطر اینچیرا دپرس بشید!!!!

من عاشق دخترم!!!!

خداسه تاپسر بهم داده!!! ولی همش گفتم خدایاشکرت که بچه های سالم بهم دادی وازخدا خوتستم صالح بتشن ومایه سرافرازیم

بااینکه ته دلم یه خلا بزرگ احساس میکنم که دختر ندارم!!!!

ولی راضیم برضای خدا!!!! شاید بصلاحم نبوده که خدا نداده!!!

چرااینقدر خودتونو روجنسیت بچه هاتون حساس میکنید!!

خداروشکر کنید بهتون بچه داده وهزاربار شکر کنید که سالمه!!!!

بخدا ولکنید این حرفهارو هم روح خودتون آسیب میبینه هم اون بچه طفل معصوم!!!

شیوا آجی ببخشید تو رو خدا من خیلی شرمندتم شدم تقصیر کاربراس جو میدن عشقم منو میبخشی؟ 

دشمنت شرمنده

خنده ام گرفته خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
حتما تو خانواده ی شما اینطوره  تو خانواده ی ما بد تربیت کردن شرمندگی داره مامان من دو تا دختر د ...

ببخشینش!

یاد اون پسر بچه افتادم ک ب مدیر مدرسه میگفت ببخشینم😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱