2777
2789
عنوان

کدوم یک از این روسری ها بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ۵۰، ۶۰ براشون زیاده البته شاید بخاطر جنسش باشه.. 

جنسشون عالیه. من برا خونه هم از همینا بردم😅

ولی بی شوخی جنسشون نخی و لطیف  و خیلی خنک بود و عالی

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(
عزیزم من حس کردم اینا دیگه قدیمی شدن چون من این طرحها دیگه جدیدا ندیدم فروشگاهها اما اگه خودت دوس د ...

نه! میگم خصوصیات و ویژگیهای یه روسری جدید چجوریه؟😆

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(
عزیزم من حس کردم اینا دیگه قدیمی شدن چون من این طرحها دیگه جدیدا ندیدم فروشگاهها اما اگه خودت دوس د ...

گرونه یعنی چی؟ یعنی ارزونتر بهش میاد؟

وای اصفهان انقدا گرونی نیست ک .شال خریدم به چه قشنگی بیست تومن.بخدا

دقیقا 

منم هفته پیش یه روسری قواره بزرگ گرفتم 25 خیلیییی خوشگله

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
وای نه ببخشید ها ولی اینا دیگه خیلی پیرزنیه الان خیلی روسریای خوشگل هست مخصوصا طرحهای هرمس

ببخشید دیگه. شما باهام نبودی راهنماییم کنی پیرزنی نخرم ننه 👵

وای نه ببخشید ها ولی اینا دیگه خیلی پیرزنیه الان خیلی روسریای خوشگل هست مخصوصا طرحهای هرمس

میشه عکس روسریهای هرمس خودتو بذاری برامون