2777
2789
عنوان

سلام خانوما شما توی قرمه سبزی رب انار میریزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 47 پست
کی میریزین نیم ساعت قبل اینکه خاموش کنین گازو؟

رب انارو که همون اول میریزم برای چهار نفر کمتر از نصف قاشق. 

عصاره رو بله همون نیم ساعت قبل میندازم توش 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رب گوجه برای مزه ریخته نمیشه خیلی کم برای رنگشه رب انار رنگش و تیره و ترش میکنه من یکم رب قرمز و برای ترشی از آب لیمو یا آب نارنج استفاده میکنم برای عطرش لیمو عمانی یا پودرش

یه جا رب لیمو عمانی دیدم تست کردم خیلی مزه خوبی میداد اما نخریدم.این سری میخرم به نظرم طعم خوبی به ق ...

من خریدم رب لیمو عمانی واسه قرمه سبزی

خونواده نپسندیدند گفتن طعم قرمه سبزی رو عوض کرده 

به نظر خودم خوشمزه بود😕😥اونا همون طعم قدیمی رو دوس داشتن 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
یبار تو پیج کاظم عقلمند عکس قورمه سبزی مامانشو گذاشته بود پر از لوبیا بود رنگ خورشت هم قرمز و سبز قا ...

ما لرا هم همون جوری میپزیم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
یبار تو پیج کاظم عقلمند عکس قورمه سبزی مامانشو گذاشته بود پر از لوبیا بود رنگ خورشت هم قرمز و سبز قا ...

آره اون خورش سبزیه به نظرم نه قورمه سبزی مامان منم درست میکنه اصلا دوست ندارم من قرمه سبزی غیر ترکا رو دوس دارم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

اره مادر شوهرم ترکن چند تا قاشق رب میزنه و لوبیا چیتی هم میریزه رنگ قرمش دیگه سبز سیاه نیست.من طعمشو دوست ندارم.خودم بپزم فقط سر قاشق رب میزنم که زیاد سبز نباشه طعم خوبی هم میده یکمش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من خریدم رب لیمو عمانی واسه قرمه سبزی خونواده نپسندیدند گفتن طعم قرمه سبزی رو عوض کرده  به نظ ...

ا واقعا.پس یه بارم که شده امتحان میکنم ببینم چه جوری میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز