2777
2789
خب چند سالتونه بگو اگه واقعا میخوادت به خانوادش بگه با خانوادت صحبت کنن و بره سفت و سخت دنبال کار بگ ...

22 سالمه

دنبال کاره

خانوادشم میدونن ک با همیم بجز باباش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توقعاتت چیه,  اینا میشن الویتتات ک باید انجام بده,  ولی ب نظرم عشق با چیزای ساده اثبات میش ...

چ خوشگل حرف زدی و خیلی ناراحت کننده

میدونی عزیز 

من خودمم نمیدونم چی مخام

فقط مدخام واسم ی کاری کنه ک عقلم فانع شه 

ی چیزی ک تضمین محکمی باشه

خوشبحالت مال تو اعتراف کرده مال من که اعتراف نمیکنع لانتییی😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭 دیگه خسته شدم 

نزدیک دو سالع

مدت کمی نیست ک نخواد اعتراف کنه 

من اعتراف نمیخام

حتی قربون صدقه هم نمیخام 

فقط عمل میخام 

ی دلیل محکم

ک خیالم راحت شه ک عشقی ک بهش دارم بتونه ببشتر شه

آفرین خوبه ک واقع بینی  رابطه رو تموم کن بگو من العان مال هیچ کس نیستم هیچ تعهدی هم بین ما نیس ...

الان نمیتونم جدا شم هانا حون چون هنوز نفهمیمدم ک علاقش چقدره

باید بیینم میتونه واسم اثبات کنه یا ن

اگ.ناونه ک ادامه نمیدم با وجود تماااااام عشفی ک بهش دارم 

چ خوشگل حرف زدی و خیلی ناراحت کننده میدونی عزیز  من خودمم نمیدونم چی مخام فقط مدخام واسم ی ک ...

مگه با عقل عاشق میشن خب! عشق یه چیز بی منطقیه, یه اصل کاملا دلیه, دستتو بزار رو قلبت چشاتو ببند ببین اگه یه ذره کنارت نباشه چی میشه اونجا میفهمی دوست داره یا نه بعد رفتاراشو سنجیده و درست بررسی کن, برات وقت میزاره؟ ب اندازه کافی ببهت زنگ میزنه, چقد خودشو پررنگ میکنه تو زندگیت ؟! ماله من یه عشق کامل بود تا اینکه عقلش گفت مشکلات زیاده باید بره هنوز نرفته ها ولی از وقتی دلش دیگه باهم حرف نمیزنه یکی دیگه شده, به نظرم تو ببین دلشو گذاشته وسط یا نه با دلت ببین اگه بود عقلتو بزار واسه بهتر کردن رابطتون و هروقت دلت خواست بهش زنگ بزن و بگو دوسش داری معجزه میشه تو زندگیت میبینی

به نظر من پدرت حق داره یعنی تواین همه مدت نتونست یه کار پیدا کنه حداقلش میرفت کارگری که همه جاهست تا ...

کارای مختلف زیاد رفته تواین چن وقت 

ولی ثابت نه

کارایی مقطعی

وقتی قانع میشی که برا رسیدن بهت همه ی تلاششو بکنه و بیاد تورو از پدرت خواستگاری کنه با عزت و احترام

یعنی چن سال دیگم صب کنم ک ی کار پیدا کنه ک بععد بفهمم ؟

نظرت چیه بگم مادز و خواعرت بیان ولی جواب منفی میشنوی 

اگ.میتونی بگیر حتما سوپرایز قشنگیه فقط زیاد شلوغ نباشه

دوستم میگه زیاد میشه فعلنی یه کادو گرفتم موندم بقیشو چکار کنم

دلتو گردگیری کن خانوم ، مثه خونه ... یه دسمال بکش رو کله غصه هات ، بریزشون دور از پنجره🍃🍂🍁